İğrendim, kaç yaşına gelmiş adamsın şunları çizerken utanmadın mı OdaBu adada kadınların pantolon etek falan giymesi yasak sanırım. En azından bu bölüm ile birlikte Yeni Dünya'ya geçtiğimizden beri Nami ilk defa don giydi.
İğrendim, kaç yaşına gelmiş adamsın şunları çizerken utanmadın mı OdaBu adada kadınların pantolon etek falan giymesi yasak sanırım. En azından bu bölüm ile birlikte Yeni Dünya'ya geçtiğimizden beri Nami ilk defa don giydi.
Çok toraman duruyor. Hadi Luffy ve Jinbe'nin yaşları değişince tanınmaz diye oynadı Oda. Chopper form değişse yeterdi niye zahmete girdi yalandan onu anlamadım.Genç Jinbe'nin karizmasının hatırına iyi dedim.
Belki Bonney bilmiyordur Chopper'ın gücünü.Çok toraman duruyor. Hadi Luffy ve Jinbe'nin yaşları değişince tanınmaz diye oynadı Oda. Chopper form değişse yeterdi niye zahmete girdi yalandan onu anlamadım.
Yanında form değiştirmiş ama yaşlandırmadan sonraysa değişim olabilir.Belki Bonney bilmiyordur Chopper'ın gücünü.
Meyveyi iptal eden yeteneği.Karasakal’ın şu son yaptığı kara girdap saldırısı daha önce gösterildi mi ? Şu meyve yeteneğini iptal eden şey mi o başka bir şey mi yoksa
İlk değil aslında, Robin için en azındanRobin’le Nami ilk defa kilotla geziyor ve Brook gemide kalmayı tercih etti. Hay senin şansına..