Law 2 bölüme düşmezse law > yonkou demek boynumuzun borcu oldu
Bence Law yonkou seviyesi oldugunu kanıtladi Teach'i yenerek amiral seviyesini oldugunu da kanitlarLaw 2 bölüme düşmezse law > yonkou demek boynumuzun borcu oldu
Law'ın BB'yi yenme ihtimali=Hawkins'in Zoro'yu yenme ihtimali. İkisi de 0.Law 2 bölüme düşmezse law > yonkou demek boynumuzun borcu oldu
Aslında durumu Lufi'nin aynısı. Kurokodile Lufi'ye dalga mı geçiyorsun ulan diye kızmıştı, Lufi de ben ciddiyim be diye çıkışmıştı. Tiç'in durumu da bu. Adam ciddi ama ciddiyeti bu kadar.Karasakal tavırları ve rahatlığı nedense biraz fazla gibi. Biraz daha ciddi olmasını beklerdim ama dalga geçer gibi savaşıyor herif.
En güçlülerin savaş tarzı öyle oluyor.Aslında durumu Lufi'nin aynısı. Kurokodile Lufi'ye dalga mı geçiyorsun ulan diye kızmıştı, Lufi de ben ciddiyim be diye çıkışmıştı. Tiç'in durumu da bu. Adam ciddi ama ciddiyeti bu kadar.
Adamın normal hali o yani, gevşek adam. Ace'ye karşıda, WB'ye karşıda, diğer savaşlarda da hep aynıydı. Bir şeyler deniyor, dayak yiyor, düşüyor kalkıyor, debeleniyor falan ama günün sonunda kazanan olmasını biliyor.
Eğer öyle olsaydı, karasakalin tayfasinin adı kuzan olurdu. Ayrıca son bölümde karasakalin elamanı en güçlü karasakal değil kuzan daha güçlü derdi. Sonuçta her ikisinide görüp değerlendiren adamlarBence Law yonkou seviyesi oldugunu kanıtladi Teach'i yenerek amiral seviyesini oldugunu da kanitlar