Kral haki çıkarsa ne olacak? Normal hakinin böyle bir etkisi var mı ki? Kaido ve BB kral hakisi sahibiydi.Tiç'in ne yaptığını buradan yazamam, K ile başlayan, Op'taki Kankuro ile ilgili bir eylemde bulunmuştur. Kendisi karaktersiz, bir korkaktır. Sen kendinden güçsüz birisine 5 kişi dalıyorsan ben bunu etik olarak eleştiririm, kural olmasına gerek yok.
Hakiman Zoro'nun Kral haksii>5 milyarlık meyve kullanıcısının normal hakisi. Kid'e de yazdı emrak etme. Law böyleyse Kral Hakililer neler yapar.
Zoronun haki seviyesi top20 içinde varmıdır"Law diyor ki; güçlü bir haki meyve gücünü etkisiz kılabilirmiş."
An itibariyle Zoro>Law ve Kid tescillenmiştir. Zamanın da çok dedik... Haki diye bir şey var... öyle güçlü hakisi olan adamların Kılıcını falan çekemezsin ya da ışınlayamazsın diye. Yine haklı çıktık yine haklı çıktık...
Hakisi güçlü diye Law onları ışınlayamıyorum diyordu. Şu anlık Kral Hakiyle ilgili bir şey denmedi. Hadi bunu geçtim, kral hakisini saldırıya ekleyen birisiyle eklemeyen arasındaki haki farkını konuşmayalım isterseniz. Luffy ve Bb dışında haki konusunda Zoro diğerlerinin önünde şu an.Kral haki çıkarsa ne olacak? Normal hakinin böyle bir etkisi var mı ki? Kaido ve BB kral hakisi sahibiydi.
Law’un Zoro’yu yenmesi için illa ışınlamasana falan gerek var mı?Hakisi güçlü diye Law onları ışınlayamıyorum diyordu. Şu anlık Kral Hakiyle ilgili bir şey denmedi. Hadi bunu geçtim, kral hakisini saldırıya ekleyen birisiyle eklemeyen arasındaki haki farkını konuşmayalım isterseniz. Luffy ve Bb dışında haki konusunda Zoro diğerlerinin önünde şu an.
Law'dan daha planlısın maşallah.Net konuşalım.
Kaçabilirse hakkını veririm.
Meyvesini korursa hakkını veririm.
Kazanırsa zaten diyecek bir laf yok.
Bunların haricinde
Ölürse zaten ölür
Meyvesini kaybederse de artı falan yazmam
Ölümsüzlük ameliyatı yaparsa da eh işte derim.
Gayet adil bence
Hayır? Ben hakisi daha iyi dedim zaten, Law şöyle ışınlar, Kid kılıçları şöyle alır diyenler patladı işte. @Master of Puppets da mesela önceden bunları yazıyordu, hakisiyle engellenemez deniliyordu. Gayet de engelleniyormuş işte.Law’un Zoro’yu yenmesi için illa ışınlamasana falan gerek var mı?
Hayır, Zoro h. hakisi ile üç şerit çektiği için Zoro'ya yazdı.Law’un hakisi güçlü diye Zoro’ya niye yazdı bölüm? Bilen aydınlatsın.