Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law, koskoca yonkou BB ile 1v5 atıyorken Luffy saflarına Vegapunk'ı katmakla meşgul. Ana karakter torpilinden midir, Law'ın abdestsiz gezmesinden midir bilmiyorum ama harbiden aradaki bu fark nedir arkadaş. Buradan sağ çıkması bile koskoca artı yazar.

Tiç'in ne yaptığını buradan yazamam, K ile başlayan, Op'taki Kankuro ile ilgili bir eylemde bulunmuştur. Kendisi karaktersiz, bir korkaktır. Sen kendinden güçsüz birisine 5 kişi dalıyorsan ben bunu etik olarak eleştiririm, kural olmasına gerek yok.

Hakiman Zoro'nun Kral haksii>5 milyarlık meyve kullanıcısının normal hakisi. Kid'e de yazdı emrak etme. Law böyleyse Kral Hakililer neler yapar. ;)
Kral haki çıkarsa ne olacak? Normal hakinin böyle bir etkisi var mı ki? Kaido ve BB kral hakisi sahibiydi.

"Law diyor ki; güçlü bir haki meyve gücünü etkisiz kılabilirmiş."

An itibariyle Zoro>Law ve Kid tescillenmiştir. Zamanın da çok dedik... Haki diye bir şey var... öyle güçlü hakisi olan adamların Kılıcını falan çekemezsin ya da ışınlayamazsın diye. Yine haklı çıktık yine haklı çıktık...:a:
Zoronun haki seviyesi top20 içinde varmıdır :)

Kral haki çıkarsa ne olacak? Normal hakinin böyle bir etkisi var mı ki? Kaido ve BB kral hakisi sahibiydi.
Hakisi güçlü diye Law onları ışınlayamıyorum diyordu. Şu anlık Kral Hakiyle ilgili bir şey denmedi. Hadi bunu geçtim, kral hakisini saldırıya ekleyen birisiyle eklemeyen arasındaki haki farkını konuşmayalım isterseniz. Luffy ve Bb dışında haki konusunda Zoro diğerlerinin önünde şu an.

Hakisi güçlü diye Law onları ışınlayamıyorum diyordu. Şu anlık Kral Hakiyle ilgili bir şey denmedi. Hadi bunu geçtim, kral hakisini saldırıya ekleyen birisiyle eklemeyen arasındaki haki farkını konuşmayalım isterseniz. Luffy ve Bb dışında haki konusunda Zoro diğerlerinin önünde şu an.
Law’un Zoro’yu yenmesi için illa ışınlamasana falan gerek var mı?

Net konuşalım.

Kaçabilirse hakkını veririm.
Meyvesini korursa hakkını veririm.
Kazanırsa zaten diyecek bir laf yok.

Bunların haricinde

Ölürse zaten ölür
Meyvesini kaybederse de artı falan yazmam
Ölümsüzlük ameliyatı yaparsa da eh işte derim.

Gayet adil bence :bilmem:
Law'dan daha planlısın maşallah. :D

güçlü bir hakiye şeytan meyvesi etkisi olmaması büyük mevzu aslında.

Blackbeard ancak bu yolla yenilir

Ek olarak marineford da 3 tane amiralin yan yana gelerek BB nin tekniğini durdurması sanırım aynı olaydı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık