Burgess'ın muhattabı Franky zaten daha yükseği lüzumsuz.Burgess acayip tırt bir his veriyor ya yediği meyveye bak. Luffy bunu bilek güreşinde yener...
Law; Stronger ve Burgess'ın kişiliklerini veya kafalarını değiştirse keşke o zaman çok daha uyumlu olurlar.
Law kalp ele geçirir veya kişilikleri karıştırırsa pazarlık yapabilir ama Oda'nın Kütüphaneye girip Law'ın yeteneklerini okuyup hatırlaması gerekiyor öncelikle.
O değil de sana çok fena eksi yazmış.Herkes haki laflarından Shanks en güçlü müthiş zirve Shanks>>>> amiral diyormuş.Law sword üyesi çıkar. Kuzan alırlar tayfayı.
Kadınlara hastalık diyor işte böyle lanet bi adamO değil'de hastalık meyvesi verip sonra ivankov gibi kadına çevirme özelliği nedir? Şöyle ciddi bir işin içine neden saçma sapan bir sahne koyarsın ki anlamıyorum sODA...
O meyve'nin antisi zaten Law o yuzden sorun çıkaramaz Law'a o adam...
Shanks ne kadar şişerse benim için o kadar iyi. Ne de olsa ya Teach ya da Aramaki patlatacak kızıl ejderi. Başka son yok.O değil de sana çok fena eksi yazmış.Herkes haki laflarından Shanks en güçlü müthiş zirve Shanks>>>> amiral diyormuş.
Tiç'in ne yaptığını buradan yazamam, K ile başlayan, Op'taki Kankuro ile ilgili bir eylemde bulunmuştur. Kendisi karaktersiz, bir korkaktır. Sen kendinden güçsüz birisine 5 kişi dalıyorsan ben bunu etik olarak eleştiririm, kural olmasına gerek yok.Gayette normal bir şey yapmış Teach. KK olmak için teke teke dövüş diye yazılı bir kural yok.
Hakiman Zoro'nun Kral haksii>5 milyarlık meyve kullanıcısının normal hakisi. Kid'e de yazdı emrak etme. Law böyleyse Kral Hakililer neler yapar.Law’un hakisi güçlü diye Zoro’ya niye yazdı bölüm? Bilen aydınlatsın.
Menzil tarikatıLaw’un hakisi güçlü diye Zoro’ya niye yazdı bölüm? Bilen aydınlatsın.