Kid'e daha büyük bir artı yazdık...Meyve böyle etkisiz kılınıyorsa hurdacı Big Mom'ı nasıl etkiledi? Bir eksi de buradan yazılsın.
Keşke ya. Tayfası olmasa bu kadar düşünmem. Tayfasıyla kalabalık sağladığı için ????? şuan.2v1 değilde , BB ile 1v1 dövüşünü görsek keşke yonko seviyesine ne kadar yakın görmüş oluruz
Seride o zaman haki doğru dürüst işlenmiyordu bile o zamanki mevzuları haki kapsamında değerlendirmek bana göre yanlış, orada lig farkı vurgulandı bence. Şimdi yine çizse böyle çizer, adamları kokalı görürsün tek fark o olur. Bu benim düşüncem. Bu arada bu dördünü Law şuan alır BB olmasa.Yanındaki 4 adamda logiaya vuramıyor çünkü hiçbirinde haki yok. Etkisiz elemanlar yani. Konu da bu zaten.
O uyduruk yıldırım atıyor be
4 elemanın da etkisiz eleman olduğu gerçeği değiştirmiyor. Tiç, Ace'i gayet tek tokatladı. Burada Law a karşı 5 v 1 atıyor. Burada Ace'e + yazacak bir durum yok.Seride o zaman haki doğru dürüst işlenmiyordu bile o zamanki mevzuları haki kapsamında değerlendirmek bana göre yanlış, orada lig farkı vurgulandı bence. Şimdi yine çizse böyle çizer, adamları kokalı görürsün tek fark o olur. Bu benim düşüncem. Bu arada bu dördünü Law şuan alır BB olmasa.
Bu adamların dövüş içinde fark yaratıyor oluşu Ace’e artı yazar. Çünkü Ace ve Teach’in dövüşüne dahil olsalar ölürlerdi.4 elemanın da etkisiz eleman olduğu gerçeği değiştirmiyor. Tiç, Ace'i gayet tek tokatladı. Burada Law a karşı 5 v 1 atıyor. Burada Ace'e + yazacak bir durum yok.