Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1063 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın yorumu ortada kendine güveniyor. Onun dışında WB tartışmasını niye saptırdın yine işine geldiği gibi? Sizin dediğiniz şey ne benim ne sen WB özelinde ki tartışmalarda bunu söyle...
İstersen evet de istersen hayır. Karakter ağırlığına ve harcanma durumuna göre değişir. Pek çoğu Oda'nin harcanmayacağını karakter, yani sen bunları değerlendirmeden yorumların ben değerlendirip arada ki fark bu.

Croc'a o noktada kimse gelip buluşamaz kolay kolay. Zaten bu adamı gördüğümüzde "Kudretli" denmesinin olayını göreceksin.
Yenebilir mi dediğim zaman verdiğin cevap bu...
 
Ben böyle bir şey demiyorum tek ben doğruyum diye ama sende idrak problemi var. Yazılan şeyi illa sağa sola çekerek ekleme yapıyorsun, oysa dediğim şey gayet anlaşılabilir ve net. Bir şey eklemene gerek yok bir şeyler uydurmak için...
Tartışmalarının %90'ı sayıklamak, hikaye yazmak, bir yerlerinden uydurmak, hayal görmek gibi tartışmada yeri olmayan ithamlardan başka bir şey değil.

Artık savunacak, anlatacak bir şeyin kalmadığı için bu hale gelmiş olabilir misin? Her ne olursa olsun şu saçma sapan ithamları görmek kabak tadı verdi.
 
Bu arada şunu unutuyoruz law bir D. " Trafalgar D. Water Law " iki D.'nin kapışması bakalım nasıl olacak 😂
Garp/Roger vs. Xebec savaşının off panel geçmesinden sonra D.ler savaşını yeni nesle saklıyor diye düşünmüştüm. Fakat Doffy ve Kaido'da da yan yana dövüştüler. Law içinde şu sahnelerde Karasakala karşı kin güttürüp Luffy/Law vs. Karasakal olur mu desem de 3. kez yan yana dövüştürür mü ikiliyi bilemiyorum. İlk D.ler savaşını Luffy'den beklerken piyango Law'a vurdu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık