Ben de tam gönderecekken sildim... Çok kişinin emeğini yedin bugün.@Mirai keşke silmeseydin
Ben de tam gönderecekken sildim... Çok kişinin emeğini yedin bugün.@Mirai keşke silmeseydin
İvankov belletti yi kadına dönüştürmüştü. Evet güçlü kadın karakterler çizdi de zayıflık olarak da çiziyor en başta nami mesela...Oda'nın kadınlığı bir zayıflık olarak gördüğü kesin. Düşman bile zarar vermek için kadına dönüştürüyor.
Bu mesaj değer görmeli ama her şey tamam da kadın sırf Pone okusun diye uğraşıp çocuk yapmış bu kadar da hazırakonmak ayıp beYetti bu Black Beard'ın hazır yemeğe konma stratejisi.
-Yami Yami'yi Tatch bulsun bu konsun,
-WB'yi Akainu öldürsün bu konsun,
-Ada'ya kondu (Rocky Port'u bilmiyoruz büyük ihtimal yine kolay yoldan kondu),
-İmpel Down'u Luffy karıştırsın bu konsun tayfa toplasın,
-Çocuğu Big Mom doğursun bu konsun (Pudding)
-Pone'leri Law toplasın bu konsun
Yeter be adam!
Ölse bizimkileri iyi güdüler, çıksa keyifli olur elinde ponesiz kalsa, esir olursa ıyğh, gerek yok öyle bi senaryoyaHakiki düşünceni alalım. Şimdi Law buradan çıksın mı yoksa rehin mi alınsın. :dd.
Dövüşü çizmeme olasılığı yüksek maalesef.Pudding'in 3. göz muhabetiyle değere bineceği belli olmuştu. Blackbeard'in onun peşine gideceği muhabbetleri de doğru çıktı. Geçiş arcı sonrası Blackbeard ana düşman olacak belli oldu. Oda yatırımı şu an buna yapıyor.
Law'ı burada seriden çıkarmaz herhalde ama BB'nin yenileceği bir senaryoda çok zor şu an. Yazık olacak gibi Law'a. Ayrıca Oda'dan yeni arca giriş yapmışken dış dünyaya geçiş yapmasını hiç beklemezdim. Bölümün sonu böyle bitiyordur ama diğer bölüm yine Vegapunk tarafından devam ederiz kesin. Klasik Oda çizmez yine ne olduğunu.
Silebilirsiniz demiştim silmişler iyi yapmışlar aynı çeviri zaten gerek yok yer kaplamasına
ÜzüldümBen de tam gönderecekken sildim... Çok kişinin emeğini yedin bugün.
En güçlü 2 kadının 2si de kafadan kırık seride. Bakalım İm'i nabıcak kadın yaparsa.İvankov belletti yi kadına dönüştürmüştü. Evet güçlü kadın karakterler çizdi de zayıflık olarak da çiziyor en başta nami mesela...