Vintage bıraktı mı forumu? Aklıma şu ünlü repliği geldi:Ya hastalık ya da zayıflık. Bu arada hastalık ve kadına dönüştürme ne alaka lan cidden?Ivankov'un hadi mantığı var.
Ben anti Law’cı değilim yav Kid gömüyorlar diye sallıyorum genelde eğlencesine. Ben kadın yapmazdım üzüldüm adama istek dışı cinsiyet değiştirmişler.Forumdaki en anti Law'ci adam bile bunu yapmazdı kanım çekildi yav. @Montana yapar mıydın aklıma sen geldin?
Oda'nın kadınlığı bir zayıflık olarak gördüğü kesin. Düşman bile zarar vermek için kadına dönüştürüyor.Yani edilebilse bile zehir varken, felç etmek varken neden kadın? Hakisi mi zayıflayacak, ne olacak?
5i de Law'ın peşindeyken onları uzaklaştırmanın yolunu bulur bence. Ben de kaçar diyorum ama kim kazanırsa demiş la benimki. Mom ve Kaido'dan çok şey öğrendim derken yok mu kral haki patlatması. :dd.dLaw kaçar, tayfa adada ise ölürler. teleport meyvesi var adamlarda rahat kovalarlar. Yeni tayfa üyesi law hayırlı olsun diyorum şimdiden
Oradan bir dolunay alalım. :dd.Bepo'nun sahneye çıkma zamanı geldi. Seninle bu yolda verdiğimiz mücadelenin karşılığını alacağımız vakit geldi. Tabii Oda trollemezse...