@kekomancer dün zurna dürüm yemiş, ona da buradan bir artı yazdı.Robin'e + yazarsa Batman'e artı yazar.
Batman'e + yazarsa tüm zurnalara + yazar
Zurnalara + yazarsa Apoo'ya çok büyük + yazar.
Apoo'nun artısı hayırlı olsun.
@kekomancer dün zurna dürüm yemiş, ona da buradan bir artı yazdı.Robin'e + yazarsa Batman'e artı yazar.
Batman'e + yazarsa tüm zurnalara + yazar
Zurnalara + yazarsa Apoo'ya çok büyük + yazar.
Apoo'nun artısı hayırlı olsun.
O zaman dürümü kendi elleri ile yediren @Arthur Morgan 'a da kocaman bir artı geliyor.@kekomancer dün zurna dürüm yemiş, ona da buradan bir artı yazdı.
dürüm luffye yazar.@kekomancer dün zurna dürüm yemiş, ona da buradan bir artı yazdı.
Don Krieg aldığı hasarlar konusu daha iyi olur okyanusa bile düşmüştü.@ReiperLucci Croco konusu bekliyorum senden ama kum kum kaldıramaz bunu. En iyisi kaptan kuro aldığı hasarlara bakalım. :d
Germa çoçukları diye söylenilmişti onlar ? Diğer kardeşlerini kurtarmak için geldiklerini zannediyordum hep.Kuzan'ın işi. 1046. bölümdeki kapakta olan 2 kişiden biri Kuzan'mış.
Okuma yazma bilmen sana + yazar. Zoro gibi muhteşem bir karakteri tanıyabildin böylece.Ulan bazı arkadaşlara göre benim okuma yazmayı öğrenmem bile Zoro'ya + yazıyor.
Zoro'ya bak be... Bana bile + yazdırdı.Okuma yazma bilmen sana + yazar. Zlro gibi muhteşem bir karakteri tanıyabildin böylece.
yeşil sanji'ye + yazdırırsa artık ivankov fanı olurum.Zoro'ya bak be... Bana bile + yazdırdı.
Tayfasında olduğu olduğu için Luffy'e
Tayfadaki en büyük rakibi Sanji'ye ne + yazdırır marul kafam...
Umarım, bunu biri şaka da olsa söylemiyordur. Hoş değil!Ulan bazı arkadaşlara göre benim okuma yazmayı öğrenmem bile Zoro'ya + yazıyor.