Wapol'a yazdırmışsın bu sefer.Geçen elma kesecektim bıçağı elime alınca vazgeçtim keskin nesne lobisine + yazdırmayayım diye. Olan dişlere oldu anasını satayım
Wapol'a yazdırmışsın bu sefer.Geçen elma kesecektim bıçağı elime alınca vazgeçtim keskin nesne lobisine + yazdırmayayım diye. Olan dişlere oldu anasını satayım
Her girdiğimde Zoro'ya bir şeyler + yazıyor. One Piece evreninin John Wick'i oldu çıktı. Bence artık eğlence kategorisinde Zoro'ya + yazan şeyler diye başlık açılmalı.Geçen elma kesecektim bıçağı elime alınca vazgeçtim keskin nesne lobisine + yazdırmayayım diye. Olan dişlere oldu anasını satayım
O zaman kalem meyvesini Mihawk yemiştirKalem kılıçtan keskindir o yüzden + yazar
Vegapunk cahiline de eksi, sanji'yi ezik sandı heraldeEğer kapaktaki Kuzan ise jelibon bir daha şişmeyecek şekilde patlar.
Zoro'ya artı yazdı, geri kalan herkese eksi yazdı, tek tek saymaya gerek yok.
dişleme lobisine yazar bu.hatta koca ana lobisine yazar.malum yemek yiyorsun.
Geçen nefes aldım ciğer lobisinden bildirim geldi hoş geldin kardeşim diyeWapol'a yazdırmışsın bu sefer.
Bölümdeki deniz, soğuk, nem, Zoronun çıplak ve ıslak vücudu Crocoya ekstra eksi yazdı ustaEğer kapaktaki Kuzan ise jelibon bir daha şişmeyecek şekilde patlar.
Zoro'ya artı yazdı, geri kalan herkese eksi yazdı, tek tek saymaya gerek yok.
franky lobisine yazar,çünkü nefesinden ateş çıkartabiliyor.Geçen nefes aldım ciğer lobisinden bildirim geldi hoş geldin kardeşim diye
Lucci Croco konusu bekliyorum senden ama kum kum kaldıramaz bunu. En iyisi kaptan kuro aldığı hasarlara bakalım. :dBölümdeki deniz, soğuk, nem, Zoronun çıplak ve ıslak vücudu Crocoya ekstra eksi yazdı usta
Garp'a + yazması Zoro'ya + yazar.Kaidonun, Roger zirveye çıktı hakiyle dediği bölüm, gelip buraya Garp'a artı yazar diyenler bu bölüm Zoro sorguluyor
Robin'e + yazarsa Batman'e artı yazar.Kalem kılıçtan keskinse Robin'e artı yazar.