Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1062 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Vega, İm ile ilgili bilmemesi gereken bir şeyler mi öğrendi yahut lannbu adam Seraphim diye bir şey yaptı bunlsr çok güçlü. İleride başka şeyler de yapar en iyisi ortadan kaldıralım mı dediler.
 
İlk shichibukai sistemini yok etmeye karar verdiler, ikinci olarak Kaido'yu gözlemlediler ve yenilgisi sonrası Ryokugyu adaya geldi. Şimdi ise Vegapunk'ı aradan çıkarmak istiyorlar hepsi bir planın parçası başlangıcı ise Reveri kısmında bize gösterirmeyen olaylar.
 
Kuma reveriede kutsal ejderin altında oyuncak iken zaten Sorbet kralı, bonney de sorbet prensesi diye tanıtılmıştı. Vegapunk da üzerinde sayı yazdığından farklı vegapunklar olduğunu göstermişti.
Bence Vegapunk kendisini kişilik olarak ayırmış. Mesela 02 malzeme temini için çalışıyor. 01 teknoloji alanında çalışıyor. 03 şeytan meyvesi üzerinde çalışıyor. 04 organik maddeler üzerinde çalışıyor. Buna benzer bir sürü amaç için vegapunk olabilir. Bunlardan birisi de devrim ordusuna yardım etmiş olabilir. Bundan dolayı cp0 hedefi haline gelmiştir.
 
Bölüm ilginç. Birden fazla vegapunk mı? Bu da beklenmedikti. Daha çok 3-5 tane vegapunk olarak kendini tanitan robot 1061'deki gibi ancak asıl karakteri bildigin 70-80 yasinda bilim adamı. Beklenti bu olabilirdi. Asıl soru 6 tanesi kendini olusturuyor mu? Yoksa bunlar ayrı bildigin insan karakterler mi ve ya sayborg mu? Kendini olusturuyor ise birbirleriyle zihinsel etkilesim kurabiliyorlar mı?

Cp0 geliyorsa eger hükümet için bir tehdit demekki vegapunk.

Bir ara aklıma geldi vegapunk Denizcilere mi yoksa hükümete mi çalisiyor diye. Hükümete olmadigi belli. Hükümet işine gelmedimi denizci harcayabilecegi zaten malum. Belkide bagimsizdir vegapunk.

Cp0 diyorsak eger lucci, kaku, jyabura dengi ve digerlerinin dengi olacaktir. Enies lobby vol2 kokusu gelmedi degil. sanji, zoro için iyi antreman olabilecek bir arc ve tayfa için.

Bu arada luffy vs. lucci olayina girmem. Kaido yenen luffy, bu haliyle lucci'yi ezmesi gerek.Tabi egerki enies lobby ekibi gelirse cp0 için.

Kuma ve bonny baglantisi belliydi ama kızi demekki.

Seraphim kuma geliyor. Meyve harici saglamlar seraphim'ler. Vs. olursa tayfadan 3-5 vs. seraphim olabilir. Gerçi vegapunk boş karakter degil. Kendi güçleri de vardir. Elindeki tüm seraphim'ler hükümette ise durum farklı gerçi.

Son olarak tayfa buradan vegapunk'tan birseyler kapacaktir. En azindan Franky ve usopp için teknoloji dolu bir arc olabilir.

Ilginç bir arc bizi bekliyor lakin çok uzatacagini nedenle düsünmüyorum. Punk hazard modunda ancak tabiki sert vs.'lerin olacagi bir arc bekliyorum.

zoro, sanji dahil her tayfa üyesinin dahil olacagi bir arc muhtemelen ancak bu cp0 kadrosuna da bagli.

Seraphimlerin hepsi aynı güçte degildir. Belki kuma daha güçlü olan olabilir.

luffy gibi bir canavar harici bonney'nin de gücü arc'i farklı yöne çekebilir.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık