Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1062 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen verelim kral.

Karasakal, Lafitte D. Oğan aracılığıyla Coby'i hipnotize ettikten sonra Serafreş marka robotların yerini ve aldıkları talimatları öğrenmiş, YumurtaKafa adasını basmaya gitmiş, o sırada Coby'i kurtarmak için ArıKovanı adasına çıkan Garp tüm Karasakal tayfası sıraya dizmiş tekmil alıyormuş. :)

Seri sonunda Luffy'nin ama ben elektrikten etkilenmiyorum ki esprisini mi çekelim usta :) Gerçi şimdi de Uranüsün attığı lazere tutunup direk dansı yapar bu Nika, her türlü kötü ya. :)
Luffy en azından neden etkilenmediğini bilip de söylüyor. Sebepsiz etkilenmeyenler var bir de. Seri bittekten sonra bunlara mı kafa yoralım..

Shibukailerin yapmışlar Süpernovaların niye yapmasınlar değil mi? Luffy nin bile Pacifistası çıkarsa şaşırmam.

Weevil sıkıntılı seraphim felan çıkarsa Wb'ye inanılmaz artı yazar. Kralın meyvesiz , akılsız , haki seviyesi düşük hali shichibukai seviyesi

Luffy en azından neden etkilenmediğini bilip de söylüyor. Sebepsiz etkilenmeyenler var bir de. Seri bittekten sonra bunlara mı kafa yoralım..
Luffy ben lastiğim diyor, Enel sen parameciasın diyor, 500 bölüm sonra Luffynin Mistik Zoan Nika meyvesi yediği ortaya çıkıyor. :) Bu önemli değil ama bir şeyden etkilenmeme olayı çok can sıkıcı. Kaido'nun Nika'nın yıldırımdan direk dansı yapmasına saçmalık demesi gibi. :)

Ben Vegapunk’um diyen Pain gibi birden fazla beden var büyük ihtimal.
Ya da Seraphimlerden bahsediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık