Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1062 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vegapunk ve IM'in şu silah olayı beni Ay ırkının ve enelin seriye etkisi konusunda umutlandırdı. Enelin tekrar gelip savaşması çok abes olur bunu istemem ama yaptığı geminin antik silahın minyatürü olması ve Ay ırkının geçmişte şuanki bilinen dünyaya kalıcı etkiler bırakmış olmalarını felan görmek isterim.

Enel ve yeteneği çok erken harcandı. Mesela Imu'a Enelin gücü verilebilirdi. Çok uçuk bir güç çünkü. Şu ada uçurma mevzusunu IM kendi yeteneği ile yapsa acayip bir noktaya taşınırdı seri.
Müthiş bir güç

Son düzenleme:
Spoilersızlık ve can sıkıntısından duvarla One Piece tartışmaya başladım usta bize ordan bize bi Karasakallı spoiler ver.
Hemen verelim kral.

Karasakal, Lafitte D. Oğan aracılığıyla Coby'i hipnotize ettikten sonra Serafreş marka robotların yerini ve aldıkları talimatları öğrenmiş, YumurtaKafa adasını basmaya gitmiş, o sırada Coby'i kurtarmak için ArıKovanı adasına çıkan Garp tüm Karasakal tayfası sıraya dizmiş tekmil alıyormuş. :)

Enel ve yeteneği çok erken harcandı. Mesela Imu'a Enelin gücü verilebilirdi. Çok uçuk bir güç çünkü. Şu ada uçurma mevzusunu IM kendi yeteneği ile yapsa acayip bir noktaya taşınırdı seri.
Müthiş bir güç
Seri sonunda Luffy'nin ama ben elektrikten etkilenmiyorum ki esprisini mi çekelim usta :) Gerçi şimdi de Uranüsün attığı lazere tutunup direk dansı yapar bu Nika, her türlü kötü ya. :)

Hemen verelim kral.

Karasakal, Lafitte D. Oğan aracılığıyla Coby'i hipnotize ettikten sonra Serafreş marka robotların yerini ve aldıkları talimatları öğrenmiş, YumurtaKafa adasını basmaya gitmiş, o sırada Coby'i kurtarmak için ArıKovanı adasına çıkan Garp tüm Karasakal tayfası sıraya dizmiş tekmil alıyormuş. :)

Seri sonunda Luffy'nin ama ben elektrikten etkilenmiyorum ki esprisini mi çekelim usta :) Gerçi şimdi de Uranüsün attığı lazere tutunup direk dansı yapar bu Nika, her türlü kötü ya. :)
Senin Nika'yı sevmen lazım aslında. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık