Yalnız Oda'nın g5 ile sarstığı seri mekaniklerini yeniden tamir etme imkânı var Vegapunk ile. İlginç şeyler duyabiliriz.
Hemen verelim kral.Spoilersızlık ve can sıkıntısından duvarla One Piece tartışmaya başladım usta bize ordan bize bi Karasakallı spoiler ver.
Seri sonunda Luffy'nin ama ben elektrikten etkilenmiyorum ki esprisini mi çekelim usta Gerçi şimdi de Uranüsün attığı lazere tutunup direk dansı yapar bu Nika, her türlü kötü ya.Enel ve yeteneği çok erken harcandı. Mesela Imu'a Enelin gücü verilebilirdi. Çok uçuk bir güç çünkü. Şu ada uçurma mevzusunu IM kendi yeteneği ile yapsa acayip bir noktaya taşınırdı seri.
Müthiş bir güç
OP ile alakası yok, Pierrot Naruto'nun 20. yılına özel olarak bazı sahneleri tekrar yaptı.
Senin Nika'yı sevmen lazım aslında.Hemen verelim kral.
Karasakal, Lafitte D. Oğan aracılığıyla Coby'i hipnotize ettikten sonra Serafreş marka robotların yerini ve aldıkları talimatları öğrenmiş, YumurtaKafa adasını basmaya gitmiş, o sırada Coby'i kurtarmak için ArıKovanı adasına çıkan Garp tüm Karasakal tayfası sıraya dizmiş tekmil alıyormuş.
Seri sonunda Luffy'nin ama ben elektrikten etkilenmiyorum ki esprisini mi çekelim usta Gerçi şimdi de Uranüsün attığı lazere tutunup direk dansı yapar bu Nika, her türlü kötü ya.