Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1061 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Croco... - Aaa 2 imparator birden düşmüş fırsat bu fırsat hemen Mihawk abimi arayam.

Yani Kaido kötü biri kötü bir korsan olduğunun farkında demek istedim.Bunu Luffy’e hayat görüşü olarak açıklamıştı dünyada ayakta kalmak bölgesel güç
kazanmak istiyorsan şunları yapmalısın halka çöküp çalıştırma vs... diye.Yoksa herkesin hayali var o ayrı konu.Gerçekleşmez diye farkında olmama durumu yok.
Adamın 7 kişiliği var lan bir bokun farkında değil. Onu söyleyen hangi Kaido kimbilir.

Vegapunk bu yeni robotları kendine arkadaş olsun diye çocuk yapmış olmasın? OPM'deki Çocuk İmparator gibi bir şey çıkabilir. Bonney sayesinde çocuktur.

Ace bu adama hayrandı biliyorsun değil mi...? Ve Ace olsun... Marco olsun bu tayfa da ki bu adamlar iyi adamlar. Ben zaten melekler demedim. Mesela Garp da melek değil. İçinde bulunduğu oluşum ortalığın alnını karışlıyor. Ben sadece iki tarafında içlerinse istisnalar var ama genelinde fark yok demek istiyorum. :d

(Bunu ortaya yazıyorum) Şimdi bu denizciler ve korsanlar arasında ne gibi bir fark var şu an...? En basit örnek: Bu ülkelere acımasızca zulüm edenler schiler değil miydi...? Mesela Punk hazard da çocuklar uzerinde deney yaptıran adam Dof schi değil miydi...? Bu adamlara kendi çıkarları doğrultusun da sahip çıkanlar... dokunulmazlık verenler... ve gidip dokunmayanlar denizciler degil mi...? Ya da kutsal ejderler mesela... milletin üstüne binip... adamı vurup nişanlısıni alan Charlos gibi şerefsizlere dokununca adayı yakıo yıkanlar Amiraller değil mi...? Nerede şimdi fark...?
Hayranlığı kafasına yumruk yerken mi edindi acaba merak ettim bak...

Altta yazdığına cevap basit. Shicleri hükümet seçiyor denizcilerin onlar üstünde yaptırım gücü yok. Denizcileri de hükümet yönetiyor. Denizcilerin misyonu basit insanları koru ama işin içine devlet girdi mi ibreyi değiştir. Bilmem tanıdık geldi mi bu sistem ? Amiraller mecbur gitmekte ama 1 kere gördük bunu. Ve orada da korsan avladı kizaru yanına bile gitmedi sbs de de açıklandı bu mevzu yanlışım yoksa. 500 korsan avladı o gün. Bile isteye giymiyorlar ki yine kizaru luffy ye bunda dolayı bir nevi kızdı ve yakındı emir almak zorunda kaldıkları için. Bu yüzden fujitora gibisi geldi ya doğrudan sistemi değiştirmek isteyen. Eski 3lü çarpık sistemin ürünü bunlara yalak aramaki de eklendi işte ama değişim yakındır. Ha ne değişirse değişsin insanlar değişmez wano halkını gördün o kafalardan ne beklersin ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık