Tanrı Vadisinde Roger'ı savaştan sonra gördük mü, tüymüş olabilir.
Tanrı Vadisinde Roger'ı savaştan sonra gördük mü, tüymüş olabilir.
Kaido kim olduğunun farkında.Saka’ya acıyorum çünkü kendisini iyi tarafta zannederek bu eylemleri yapıyor.Saka tam bir gaflet ve delalet içerisinde.Korsanlığın orjinalinde korsanlık İngiltere güneş batmayan imparatorluğun belli oranda izin verdiği tamamen bitirmek istemediği faaliyetlerdi.Çünkü böylesi daha az maliyetliydi korsanlar sayesinde yapılan ticaret.İki üç adam asılıp halkın öfkesi bunlara yönlendiriliyor göz boyanıyordu.Ertesine imparatorluk için çalışan korsanlarda oldu bünyelerinde shichiler gibi.Yani burada kötü yada daha kötü tarafta olan birileri varsa imparatorluktur op serisinde de dünya hükümetine tekabül ediyor.Bu sebepten ötürü Croco-Mihawk onlara karşı oluşum kuruyor Kaido onlara karşı savaşıyor Teach yine hükümet karşıtı.Önemli korsanlar bu şekilde davranıyorlar fakat tamamen birlik olamıyorlar çünkü korsanlar hepsi ayrı telden çalıyor.Akainu’nun Kaido gibi durduk yere birine saldırdığını ya da kötücül hislerle birine zulüm ettiğini gösterirseniz aynı kefeye koyarım. Akainu iyi iddiam yok yoksa.
@Reiper @Millennium Wizard unutmadan Helmeppo'nun bu hareketi Croc'a eksi yazar.Croc 2 imparator düşmeden ve shichibukai sistemi kalkmadan hamle bile yapamazken Helmeppo 2 seraphim ile imparatora dalalım diyor...
Büyüklüğe bak be...
Olum barış elçisi olacağım diye niye ortadan konuşuyorsun çıkart masaya vur. Akainu köpeğin teki. Garp, Kuzan, Fuji, Smoker falan öv milleti eyleyesin gelinceKskskskskksksksk gümledim. Ya belki dedim zaten. Yoksa Saka abimiz manyağın önde gideni. Namı büyük bu konuda.
Kaido kim olduğunun farkında.Saka’ya acıyorum çünkü kendisini iyi tarafta zannederek bu eylemleri yapıyor.Saka tam bir gaflet ve delalet içerisinde.Korsanlığın orjinalinde korsanlık İngiltere güneş batmayan imparatorluğun belli oranda izin verdiği tamamen bitirmek istemediği faaliyetlerdi.Çünkü böylesi daha az maliyetliydi korsanlar sayesinde yapılan ticaret.İki üç adam asılıp halkın öfkesi bunlara yönlendiriliyor göz boyanıyordu.Ertesine imparatorluk için çalışan korsanlarda oldu bünyelerinde shichiler gibi.Yani burada kötü tarafta olan birileri varsa imparatorluktur op serisinde de dünya hükümetine tekabül ediyor.Bu sebepten ötürü Croco-Mihawk onlara karşı oluşum kuruyor Kaido onlara karşı savaşıyor Teach yine hükümet karşıtı.Önemli korsanlar bu şekilde davranıyorlar fakat tamamen birlik olamıyorlar çünkü korsanlar hepsi ayrı telden çalıyor.
Kaido kim olduğunun farkında mı? Adam King’e hayal satıyordu dünyayı değiştireceğim diye. Orada daha düzgün bir dünyadan bahşediyor, King de ırkçılığa maruz kalan biri olduğu için kanıyor. Sonra gidip milletin rızkına çöküyorlar. Avanak ikili.Kaido kim olduğunun farkında.Saka’ya acıyorum çünkü kendisini iyi tarafta zannederek bu eylemleri yapıyor.Saka tam bir gaflet ve delalet içerisinde.Korsanlığın orjinalinde korsanlık İngiltere güneş batmayan imparatorluğun belli oranda izin verdiği tamamen bitirmek istemediği faaliyetlerdi.Çünkü böylesi daha az maliyetliydi korsanlar sayesinde yapılan ticaret.İki üç adam asılıp halkın öfkesi bunlara yönlendiriliyor göz boyanıyordu.Ertesine imparatorluk için çalışan korsanlarda oldu bünyelerinde shichiler gibi.Yani burada kötü tarafta olan birileri varsa imparatorluktur op serisinde de dünya hükümetine tekabül ediyor.Bu sebepten ötürü Croco-Mihawk onlara karşı oluşum kuruyor Kaido onlara karşı savaşıyor Teach yine hükümet karşıtı.Önemli korsanlar bu şekilde davranıyorlar fakat tamamen birlik olamıyorlar çünkü korsanlar hepsi ayrı telden çalıyor.
Kaido kim olduğunun farkında mı? Adam King’e hayal satıyordu dünyayı değiştireceğim diye. Orada daha düzgün bir dünyadan bahşediyor, King de ırkçılığa maruz kalan biri olduğu için kanıyor. Sonra gidip milletin rızkına çöküyorlar. Avanak ikili.
King'in Kaido'yu Joy Boysun diye gazlaması... aklıma geldikçe gülüyorum.Kaido kim olduğunun farkında mı? Adam King’e hayal satıyordu dünyayı değiştireceğim diye. Orada daha düzgün bir dünyadan bahşediyor, King de ırkçılığa maruz kalan biri olduğu için kanıyor. Sonra gidip milletin rızkına çöküyorlar. Avanak ikili.
King'in Kaido'yu Joy Boysun diye gazlaması... aklıma geldikçe gülüyorum.