hakketten ya ..3 milyarlık adamın tayfasına bak ... en azından carrot gibi sulong açıp 2-3 gemi silkeleseydi..Şu Bepo'yu serseri elinde büyümüş 2 tane pitbull orta zorlukta alır
hakketten ya ..3 milyarlık adamın tayfasına bak ... en azından carrot gibi sulong açıp 2-3 gemi silkeleseydi..Şu Bepo'yu serseri elinde büyümüş 2 tane pitbull orta zorlukta alır
Sende de ne butt var arkadaş. Uydur uydur bitmiyor... :SBende biraz spoiler aldim. Yalnız spoiler'a zam gelmiş haberiniz olsun.... neyse.
Bölümün adı: Bücür Cadı
-Bonney, luffy ve Chopper beraber gemiye düşüyorlar. Bonney uyanıyor. Zoro'yu görünce geri bayılıyor. Cazibesine dayanamıyor.
-Bonney tekrar ayılıyor. Sonra tayfayla konuşmaya başlıyor. İm den bahsediyor. Im'in çok güclü ve tehlikeli olduğunu söylüyor. Luffy ise Bonney'e "Bıdı bıdı yapma kral... kalıbının adamı ol işini yap" diyor. Zoro gülüyor... Sanji sinirlenip Luffy'e saldırıyor.
-Sabo'nun akıbeti belli oluyor. Kendisi ölmüş. Koala ve diğerleri bunu duyunca kahrolup... hüngür hüngür ağlıyorlar. Dragon ise uzaklara bakıp Robini soruyor.(Bu sahnenin çizimi çok epikmiş)
-Son sahne de bir silüet gözüküyor... Silüet Sabo'ya ait... Sabo aslında ölmemiş.
-From by My Butt-
Reaksiyonunu seveyim onun . Geçen bölüm gördük reaksiyonlarını. Bunlara güven olmaz, metin spoiler salın üstümüze
Abartıyorlar bazı şeyleri, onaylanmıştır spoiler gelsin de salarız...Reaksiyonunu seveyim onun . Geçen bölüm gördük reaksiyonlarını. Bunlara güven olmaz, metin spoiler salın üstümüze
Bu hafta da yazacaktım da bu hafta herkes fake spo yazmış özenip.. iyi ki bi geçen hafta 15 kişi kandırdık...@Montana @Kenny McCormick bundan sonra her hafta sizden spoiler bekliyorum.
Sizin spoilerlar daha iyi oluyor.En azından konuşacak bir şey oluyor.
Hocam peki Law kendisine ölümsüzlük ameliyatı yapıp ölümsüz olamaz mı?@II. Invictus @Kenny McCormick law gidici Teach öldürür bunu
Normal abartsalar neyse de bayağı bayağı abartıyorlar. Bizim forumun kalitesine yaklaşamadılar henüz o yüzden herhalde, ne gelse önlerine beğeniyorlarAbartıyorlar bazı şeyleri, onaylanmıştır spoiler gelsin de salarız...