Şu Bepo'yu serseri elinde büyümüş 2 tane pitbull orta zorlukta alırGeliyor gelmekte olan
Son düzenleme:
Şu Bepo'yu serseri elinde büyümüş 2 tane pitbull orta zorlukta alırGeliyor gelmekte olan
Ona gerek yok sıcak ortama bırakınca kendiliğinden marmelata dönüyor zaten. Ama doğal ortamında çok tehlikeli olabilir gerçekten.Şu Bepo'yu 2 tane pitbull orta zorlukta alır
Kutup ayısı olduğu için sıcaklık antisi. Direkt etkiliyor kendisini. Tüm minklere yaptığı gibi sulongunu gösterseydi yeterdi bana. Yapmadığı için silüetine bile razı olurdum şuan için. Bepo hakkında tek merak ettiğim şey sulong formundaki hareketleri.Hani pek beklentimiz yoktu ama bayılmasını beklemiyordum, sıcak yea deyip maçı terk etti bizim ayıcık.
Hmm bilemiyorum imin vepunk olması pek kafama yatmadı."Chapter title: Genius
Cover: Caesar and Germa flying off from Whole Cake Island. Caesar carrying Yonji.
Chapter starts at Im's room. There is seven maps with big X marks on them. And one picture too with also have X mark. Picture is Sabo's. Gorosei bows head. Gandhi like Gorosei says lights are off for now.
Back to the Sunny Go. Bonney thanks Zoro. Sanji mad about Zoro. It's a funny scene.
Whole chapter is about Bonney and crew talking about Im. Luffy didn't care about Im.
At the end of the chapter an incredible double page. Im sits at the empty throne. He looks like an astronaut. Narrator says the man who owns everything on earth, Emperor Imperius the second aka Genius Dr. Vegapunk!"
Nrika from Swordfan forums.
Benim dusuncem Fuji’nin kara kuvvetlerinden geldigi, Ryo’nun da eskiden tanri sovalyelerinin lideri oldugu yonunde.Kutsal Ejderlerin elit savaşçıları olması mantıklı.Umarım doğrudur.