Vegapunk'a bir arc ayirmasini beklemiyordum ilginç oldu. Kendini belki göstermeyecek ama tayfa için bilgi ve power dolu bir arc olacak gibi. Özellikle Franky ve usopp için.
Vegapunk şekilse bu adama şekil yapsın.Normalde Zoro o köpek balığını çat diye kesmeli. Luffy desen yonkou olmuş yaprak gibi savruluyor. Tayfa ayrı düşsün diye bizle dalga geçiyor.
Komik olan iki alakasız durumu ortaya atıp konuyu değiştirmeye çalışman ama farkında değilsin tabi.Ben onu Ferit'e diyorum. Ferit'in beklentisi üzerinden WB çok eleştirilir. Garp'ın şu an ne yaptığını da bilmiyoruz. Geliyor WB fanı olarak böyle eleştiriyor. Komik oluyor öyle olunca.
Vegapunk bu adamın şeklini yapmış. O da Teach'e şekil yapıyordu. Vegapunk tehlikeli adam/kadın.
Normal şeyler derken daha çok saçmalıktan bahsediyoruz değil mi?O sırada Oda
- Güzel güldük ama değil mi? Neyse biraz daha devam ettireyim 6-7 bölüme normal şeyler çizeriz.
İşte sündürme işlemleri. Odanın normali bu.Normal şeyler derken daha çok saçmalıktan bahsediyoruz değil mi?
Vegapunk bayılırdı bu yeteneğe, sonra Kid'i alıp kobay olarak kullanırdı araştırmalarında... Çok güzel olmaz mıydı sizce de?Vegapunk dua etsin Kid yok. Adayı bırakıp kaçardı. Kiddo reis hurdadan gergedan yapıp bodoslama girerdi.