O da olur sıkıntı yok.@Alpamis in hayalinde böyle oluyordu. Su içinde dövüşebilecekti aşmış hakisiyle.
O da olur sıkıntı yok.@Alpamis in hayalinde böyle oluyordu. Su içinde dövüşebilecekti aşmış hakisiyle.
Bonney'in meyvesi zaten yaşlandırma ve gençleştirmek üzerine bir meyve.Vegapunk bonney üzerinde deney yapmışsa onun sayesinde genç olabilir.
bi de ivankov’la geçmişi çıkarsa tam olur.
Vega’dan bahsettim. Vega bonney’nin meyvesinde deney yapmışsa kendini gençleştirmiş olabilir.Bonney'in meyvesi zaten yaşlandırma ve gençleştirmek üzerine bir meyve.
Vücudunu hidrofobik yapabilir. Suda da özgür olmayacaksa ne anladım bu iştenO da olur sıkıntı yok.
Kizaru vegapunk a yaşlı adam diyordu , belki bonney onu yaşlılıktan ölmekten kurtarmıştır. Ve borçludur ona.Bu Booney galiba Vegapunk'dan Kuma'yı nasıl kendi bilincine döndüreceğini öğrenmeye geldi. Bu konuda bilgi edinmek isteyecek diye düşünüyorum. Kuma'yı kurtardılar sonra bu kadında oradan çıkıp direkt Vegapunk'a geldiğine göre demek ki bunu öğrenmek isteyecek diye yorumladım. Ama kaldı ki Vegapunk'ın kendisi ile görüşeceği konusunda nasıl bu kadar emin olabiliyor?
O tip bilim adamından çok var zaten. Bence böylesi daha güzel. Tepkileri falan da Chopper'ınki gibi olsa animeyi bile izlerim .Robot kızı uzaktan kumandayla kontrol ediyor ya da kızın içinde 1.15 boylarında yaşlı, buruşuk bir bilim adamı var.
Ne istiyorsun ihtiyardan? Adayı basmasa, adam değil... Basıp Tiç'i kaçırsa, Koramiral>Yonko... Basıp dayak yese o zaten bambaşka bir denklem :d.Boşuna yıllardır Garp adam değildir demiyoruz
Garp daha önce denedi. Teach bundan kaçmıyor.O tip bilim adamından çok var zaten. Bence böylesi daha güzel. Tepkileri falan da Chopper'ınki gibi olsa animeyi bile izlerim .
Ne istiyorsun ihtiyardan? Adayı basmasa, adam değil... Basıp Tiç'i kaçırsa, Koramiral>Yonko... Basıp dayak yese o zaten bambaşka bir denklem :d.
Garp iyi adamdır iyi. Tiç'i dövüp serinin dengelerinin daha fazla dağılmasına izin vermiyor.
Koramiral olarak mı görüyorsun Garp'ı ??? Adam filo amiralliğini reddetmiş denizcilikte en üst mertebeleri reddetmiş hala Koramiral olarak mı görüyorsun cidden.O tip bilim adamından çok var zaten. Bence böylesi daha güzel. Tepkileri falan da Chopper'ınki gibi olsa animeyi bile izlerim .
Ne istiyorsun ihtiyardan? Adayı basmasa, adam değil... Basıp Tiç'i kaçırsa, Koramiral>Yonko... Basıp dayak yese o zaten bambaşka bir denklem :d.
Garp iyi adamdır iyi. Tiç'i dövüp serinin dengelerinin daha fazla dağılmasına izin vermiyor.
Vegapunk ile beraber çalışmış Jugde insan üretiyordu. Kendisi de şuan devleri küçültüyor, bu konuda çalışma yapmış mı bilmem ama orada ki konuşan kişi kendisi değil gibi. Zaten üzerinde numaralandırma sistemi var.Vega’dan bahsettim. Vega bonney’nin meyvesinde deney yapmışsa kendini gençleştirmiş olabilir.