Pacific Rim gibi dalmış ortama eceliniz olmaya geldim diyor.Vegapunk korsan gemilerini batırıyormuş, Türkçesini okuyunca gördüm ki tayfaya dalacak. Zoro ve Sanji var orada, üzerlerinden güç gösterirse iyi gülerim.
Pacific Rim gibi dalmış ortama eceliniz olmaya geldim diyor.Vegapunk korsan gemilerini batırıyormuş, Türkçesini okuyunca gördüm ki tayfaya dalacak. Zoro ve Sanji var orada, üzerlerinden güç gösterirse iyi gülerim.
Zoro'nun kılıçları çalar mı ?Vegapunk korsan gemilerini batırıyormuş, Türkçesini okuyunca gördüm ki tayfaya dalacak. Zoro ve Sanji var orada, üzerlerinden güç gösterirse iyi gülerim.
Zoro kadınları kesmiyor. Sanji kadınlara vurmuyor. Neyse ki gemide kadınların üzerinden motorsikletle geçen Franky ve Brook var.Vegapunk korsan gemilerini batırıyormuş, Türkçesini okuyunca gördüm ki tayfaya dalacak. Zoro ve Sanji var orada, üzerlerinden güç gösterirse iyi gülerim.
Zoro da tek attı mı ouuyy.Her arc şöyle 3-5 tane sahne çizsin yeter. Şunu çok görüyor bize it herif.
Şimdi baktım, tam olarak öyle dememiş. Yinede o manaya çıkıyor.Yok artık
Çalışanlarına çizdirmiştir bence. Hiç görmediğimiz bir tarz Oda'dan.İstersem kralını çizerim ama bu tarzı seviyorun demiş.
Zoro’nun bir göğüs kılını koparsa hükümeti dize getirir o yüzden seri 10 sayı sonra bitecek.Zoro'nun kılıçları çalar mı ?
Luffy de vurur, acımaz. Gerçi Nika vurur mu bilemeyeceğim.Zoro kadınları kesmiyor. Sanji kadınlara vurmuyor. Neyse ki gemide kadınların üzerinden motorsikletle geçen Franky ve Brook var.