Bunlar büyük ihtimalle IM'in getir götür işlerini yapıyorlardı ama sürekli Im ile haşır neşir olduklarından bunları önemli birileri sanıp statü verdiler bunlara. O uzun kının içi boş çıkarsa şaşırmam.
Bunlar büyük ihtimalle IM'in getir götür işlerini yapıyorlardı ama sürekli Im ile haşır neşir olduklarından bunları önemli birileri sanıp statü verdiler bunlara. O uzun kının içi boş çıkarsa şaşırmam.
Oh oh. Bir ben yokum. Bakalım belki bir yerden çıkarım.
Yanlış adaya x koyduklarından şüpheleniyorum5 elder de bölümdeyse tamamdır şenlik var kim bilir yine ne yumurtladılar![]()
Her arcta 50 tane yeni karakter çıkıyor. Hepsi de bir şekilde işleniyor.Finali epeydir düşünmüş ve iyi tasarlamıştır da çok fazla karakter oluşturdu. Bir çoğunun hikayesini güzel bağlayamayacak. Orada çok feci batıracağını düşünüyorum.
Adam kendisini muhtemelen Tanrı olarak görüyor. Öyle her olaya, her şeye müdahale etmemesi gayet doğal bence.@RedTeroR ve @Millennium Wizard : madem elinde böyle güç var yonkoları niye bitirmemişler?
ım: ne biçim sorular bunlar fani
Opssss bir hata olmuşYanlış adaya x koyduklarından şüpheleniyorum
"Efendim biliyorsunuz. Nika çok tehlikeli. Bir an önce ortadan kaldırmamız lazım. Onun için onun bulunduğu adayı değil de üç beş köylünün adasını yok edelim."5 elder de bölümdeyse tamamdır şenlik var kim bilir yine ne yumurtladılar![]()
Imu da atanmış Enel çıktı @II. InvictusAdam kendisini muhtemelen Tanrı olarak görüyor. Öyle her olaya, her şeye müdahale etmemesi gayet doğal bence.