Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy yanlis hatirlamiyorsam ilk olarak ace, sabo kucukluk bolumlerinde bu hayalden bahsetti. Sabo cikip denize acilmak istiyorum dedi, Ace herkesi teker teker yenip unlu biri olmak istiyorum bu yasadigimin kaniti olacak dedi. Luffy'de ic cekip BEEEN dedi sonra goruntu kesildi ve ace ve sabonun reaksiyonunu gorduk. 12 13 yildir var bu mevzu. Milletin luffy kk olmak istiyor simdi hayalide retcon yedi sozleri ilginc cunku cok dikkatlide olmak gerekmiyor bunu farketmek icin, mangasini hatirlayamadim da, animede 1015. Bolumde yamoto araciligiyla gozumuze sokuldu bu GIZLENEN HAYAL. Roger da ayni seyi soylemis. Retconluk bir olay yok.
 
Devrimciler hep, bizim derdimiz kutsal ejderlerle olduğundan krallıklarla işimiz yok diyor ya bunun sebebi devrim gerçekleştikten sonra krallara, ''bizi de kandırdılar, ne istediler de vermedik'' dedirtmek mi?

Ne demek krallıklarla işimiz yok? Bu krallıkların alayı hakikatı aramak, olan biteni sorgulamak için en ufak bir atmadıkları gibi bu düzenin çarkına su da taşımış. Yeni düzende yeri yok hiçbirinin, tez vurula kelleleri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık