Seriyi böylesine canon böylesine doğru yorumlayan insanlara ihtiyacımız var. Hoş geldin dostum.Motosiklet ile Yonko yüzünde patinaj çekmek > 2 Yonko'nun saldırısını 10 milisaniye tutmak.
Seriyi böylesine canon böylesine doğru yorumlayan insanlara ihtiyacımız var. Hoş geldin dostum.Motosiklet ile Yonko yüzünde patinaj çekmek > 2 Yonko'nun saldırısını 10 milisaniye tutmak.
Hoş bulduk efenim.Seriyi böylesine canon böylesine doğru yorumlayan insanlara ihtiyacımız var. Hoş geldin dostum.
spoiler dediğin Xebec v emridneki adamlar gibi olsaydı o zaman burayı görecektin nasıl çalkalandıydıGelen spoiler bu kadarsa öyle gaz verdikleri gibi bir bölüm yok. Kaç gündür millet yediler.
Garp şov yapacak dediler kesmeye velet aradık. Garp ölüyor dediler intiharlık çatı aradık. Gelen bölüm nükleer füze sallayan amerikan başkanının küçük şımarıklıkları tadında çıktıGelen spoiler bu kadarsa öyle gaz verdikleri gibi bir bölüm yok. Kaç gündür millet yediler.
Zoro o saldırıyı nereden baksan 2 saniye tutmuştur. Ayrıca kısmen yönünü değiştirmiştirMotosiklet ile Yonko yüzünde patinaj çekmek > 2 Yonko'nun saldırısını 10 milisaniye tutmak.
Motosiklet ile Yonko yüzünde patinaj çekmek > 2 Yonko'nun saldırısını 10 milisaniye tutmak.
Hocam nickin @Blonde un kız rpsi yapmak için açtığı bir hesap gibi duruyor ama Datte abimin dediği gibi tarafsız yorum yapan insanlara ihtiyacımız var hoş geldin..Seriyi böylesine canon böylesine doğru yorumlayan insanlara ihtiyacımız var. Hoş geldin dostum.
0.1111'de helalleşelimZoro o saldırıyı nereden baksan 2 saniye tutmuştur.