Sen de buna inandın mı ?MW gibi seriyi okumuyorsunuz tamam herkesin kendi tercihi de bari yorumları okuyun be güzel kardeşim. Değiştirme falan yok bebeliğinden beri var olan bir şey bu onu söylüyor.
Sen de buna inandın mı ?MW gibi seriyi okumuyorsunuz tamam herkesin kendi tercihi de bari yorumları okuyun be güzel kardeşim. Değiştirme falan yok bebeliğinden beri var olan bir şey bu onu söylüyor.
Bana göre yetmez. Çünkü sadece unvan ve meyve birine bir buçuk milyar ödül vermeye yetmez. Luffy'nin ödülü 500 milyonken bile Hancock'tan daha fazla icraatı vardır.Shichibukai olması yetmez mi? Gördüğümüz tüm shichibukailerin inanılmaz fazla bi ödülü var. Hepsinin de ödüllerini destekleyebilecek sebepleri var. Ray gelmese ölecek olması da ödülünü saçma yapmıyor bence. Çünkü adayı basan kişi 4 milyar ödüllü İmparator Karasakal.
Hayır, okuyarak edindiğim bir bilgi.Sen de buna inandın mı ?
800 yıl önce uranüs antik krallığın elinde olabilir yıkılınca dünya kükümetine geçmiştir ama şu an neden silmiyorlar onu bilmiyorum.Dünya Hükûmetinin elinde böyle bir güç varken, 800 yıl boyunca Wano'yu haritadan silmemek için nasıl bir gerekçeleri vardı çok merak ediyorum.
120 Milyon biçerim Çünkü Bir Shibukain tayfasında herkesi kukla yapan biriSugar'a ne kadar ödül biçersin?
Herhalde, aklına iyi bir şey gelince ekliyor seriye. İleride ne olur diye düşünmedenSadece kıyafet değişerek wano ve onigashi ye girdi bizimkiler. Gayet de devlet-denizciler girerdi. En kötü kizaru hızla baksın çıksın Gücü göstermek için şuan şov yapıyor mangaka da yazdığın gibi zilyon tane soru uyandırdı ya farkında umurunda değil ya da saldı farkında değil...