Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wanoyu işgal etmek istiyorlar. Yok etmek değil. Kairosekinin menbağı wano.
Evet öyle ama WG, düşmanlarına karşı çok acımasız. Oharalılar okuma yazma öğrendi diye adayı dümdüz ettiler, kimse öğrenmesin diye 100 yılı tarihten sildiler ama fitne(kitabeler) çıkarıp yayan Wano'ya hiçbir şey olmuyor. Niye? Luffy'nin yolu oradan geçecek diye mi?

Hayır, Zou'nun bile varış noktası Wano. Belli ki Joyboy'un Wano ile bir ilişkisi var. Silsene haritadan?
 
Hayal değiştirmek de ne ? Manganın temeline ters bu. Oda taşlayacak Luffy lobisi yok mu :mincika:

Önce meyve sonra hayal ortada Luffy kalmadı. Hoş geldin Joy Boy
 
Luffy'nin ödülü bir buçuk milyardı, imparator yendi ve aldığı ödül bir buçuk milyar. Hancock sırf adadan ve meyveden dolayı böyle bir ödül alınca eğreti duruyor, siz bunun farkında değilsiniz sanırım. Ayrıca Rayleigh gelmese ölüyordu.
ama bir imparatorun tayfasını taşa dönüştürecek kadarda gücü var
 
Oda'dan, Im'in bir yeri yok edebilmesi için bizzat oraya gitmesi lazım ama Wano'nun kapıları kapalı olduğundan gidemedi tarzı bir gerekçe yaratmasını bekliyorum. Umarım sadece retcon'dur.
Sadece kıyafet değişerek wano ve onigashi ye girdi bizimkiler. Gayet de devlet-denizciler girerdi. En kötü kizaru hızla baksın çıksın :D Gücü göstermek için şuan şov yapıyor mangaka da yazdığın gibi zilyon tane soru uyandırdı ya farkında umurunda değil ya da saldı farkında değil...
 
Luffy'nin ödülü bir buçuk milyardı, imparator yendi ve aldığı ödül bir buçuk milyar. Hancock sırf adadan ve meyveden dolayı böyle bir ödül alınca eğreti duruyor, siz bunun farkında değilsiniz sanırım. Ayrıca Rayleigh gelmese ölüyordu.
Shichibukai olması yetmez mi? Gördüğümüz tüm shichibukailerin inanılmaz fazla bi ödülü var. Hepsinin de ödüllerini destekleyebilecek sebepleri var. Ray gelmese ölecek olması da ödülünü saçma yapmıyor bence. Çünkü adayı basan kişi 4 milyar ödüllü İmparator Karasakal.
 
Lütfü yonkou'a oldu ya direk hayaller büyüttü tabi korsanlar kralı olduktan sonra bakarsın işte ne diye hayal kuruyon kurgu işte luffy bin hayallleride oluyor nedense o yüzden söyleyemedi oda zamana gelince anlarız .
Luffy'nin bu hayali korsan kral olmak istemesinden bile önce büyük ihtimal. Luffy ilk kez Korsan Kral olmaktan Shanks tam adadan ayrılırken ediyor. Shanks ise kolunu daha öncesinde veriyor. WB'ye bundan bahsederken kolumu bu çağ üzerine bir bahse yatırdım diyor. O bahise büyük ihtimal Roger ile aynı sözleri etmiş olmasından dolayı giriyor. Roger ise KK olarak anılmadan önce WB ve Oden ile konuşurken aynı sözleri ediyor. Bu sözler KK olmak istiyorum olacağım olamaz. Çünkü Roger Oden ve WB'ye bunu açıkladığı sırada öyle bir ünvan yok. Rayleigh diyor ki Roger yolculuğunun sonunda böyle anıldı. Bu ünvan ilk kez Roger ile ortaya çıkıyor.

Oda bu konuda bunları ilmek ilmek örmüş. Bunlar tesadüf olamaz. Bir sürü ayrıntı var ta 1. bölümdeki konuşmalarla bile uyan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık