Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İm'in kullandığı Antik silah Zeus olabilir
Pluton ile Poseidon'u gördük ya Zeus 'ta varsa?

İlla zeus diyince big momun eserine bakmayın
 
Meyvesi tehlikeli. Kadın anında 10 binlerce insanı taşa dönüştürebilir. Kadın 2 yonkou komutanı ve koramirali yanında bir sürü korsan ve denizciyi saniyesinde aradan çıkardı. Böyle bir güç mg savaşında beyazsakal tarafında olsaydı. Ortada dövüşecek denizci eri kalmazdı. Wb şanslı ki boa onlara pek de saldırmadı.
Luffy'nin ödülü bir buçuk milyardı, imparator yendi ve aldığı ödül bir buçuk milyar. Hancock sırf adadan ve meyveden dolayı böyle bir ödül alınca eğreti duruyor, siz bunun farkında değilsiniz sanırım. Ayrıca Rayleigh gelmese ölüyordu.
 
Lütfü yonkou'a oldu ya direk hayaller büyüttü tabi korsanlar kralı olduktan sonra bakarsın işte ne diye hayal kuruyon kurgu işte luffy nin hayalleride oluyor nedense o yüzden söyleyemedi oda zamana gelince anlarız .
 
Daha tam olarak tayfadan olmayan Yamato bile Luffy'nin hayalini biliyorken asıl tayfa bilmiyordu bu yüzden böyle bir bölüm çizilmiş ama bize ısrarla neden göstermiyor anlamıyorum.
 
E. Oda :İmu adaları yok etsin.
Editör : efendim sormazlar mı niye bu gücü önceden kullanmadı hükümet
E. Oda : beni sorgulama Bi çay kap, keyfim yerinde daha Luffy'nin hayalini değiştirecem, elim değmişken Shanksa ' upgrade' çekeyim, kral haki ile yağmur yağdırsın...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık