Sonsuza kadar hep beraber gezmek istiyorum demiş olabilir. Luffy çekilmez biri olduğu için öyle bakıyorlar.Garp aklına çok girdiyse korsanlar çağını bitirmek istiyorum demiştir belki
Sonsuza kadar hep beraber gezmek istiyorum demiş olabilir. Luffy çekilmez biri olduğu için öyle bakıyorlar.Garp aklına çok girdiyse korsanlar çağını bitirmek istiyorum demiştir belki
Luffy reyiz gibi tahmin edilemez bir adamı tahmin et diyon. Bu adam kalbimi Dön Krieg sahnesinde çivili zırha yumruk attığında bırakmıştım zaten. O yüzden çok merak ediyoruz ya.O kadar luffycisin. Senin çoktan bulman lazım. Luffy gibi düşün. Boa ile evlenmek değil ya.
icraat yoksa ödül artmaz kiOda herkese leblebi gibi ödül dağıtırken Bonney'nin ödülü 320 milyonda kalmış. Iki yıl önce Luffy'nin dengi sayılan birinin ödülü Nami'den az. Oda kadın düşmanıdır.
Wanoyu işgal etmek istiyorlar. Yok etmek değil. Kairosekinin menbağı wano.Dünya Hükûmetinin elinde böyle bir güç varken, 800 yıl boyunca Wano'yu haritadan silmemek için nasıl bir gerekçeleri vardı çok merak ediyorum.
Hancock ne yapmış da ödülü bir buçuk milyar artmış?icraat yoksa ödül artmaz ki
Kumanın kaçmasına yardımcı oldu ve onun ailesi, ödülü artmalıydı bence de.icraat yoksa ödül artmaz ki
Oda'dan, Im'in bir yeri yok edebilmesi için bizzat oraya gitmesi lazım ama Wano'nun kapıları kapalı olduğundan gidemedi tarzı bir gerekçe yaratmasını bekliyorum. Umarım sadece retcon'dur.Retcon