"I want to be" diyor.Yine bir şey olmak istiyorsa sorun değil de umarım dünyayı tek parça yapıcam,herkes barış içinde yaşıcak,teletabi olucaz gibi bir şey değildir.
"I want to be" diyor.Yine bir şey olmak istiyorsa sorun değil de umarım dünyayı tek parça yapıcam,herkes barış içinde yaşıcak,teletabi olucaz gibi bir şey değildir.
Ne olacak işte tahmin edebiliyorum az çok.Hepimiz bir olacaz hepimiz aynı yöne bakacağız hepimiz açık gökyüzüne bakacağız aynı iklim aynı koşullar olacak gibi birşeylerdir çok merak etmiyorum.Seride tek dünya hükümeti çok güzel ama başındakiler pislikti onları değiştirip devam edelim böyle çok güzel propagandası işte.Göreceğiz öyle bir şey çıkmayacak. Oda'dan bu konuda umutluyum.
Haklı. Et giren yere dert girmez.Hayali... Herkes bana elleriyle et yedirecek.Tüm dünya.
KK mevzusu da vardı o sıralar, 2 hayali var bizimkinin.Küçükken Ace ve Sabo'ya söylediği şeydir bu. KK mevzusu yokken ortada olan bir şey yani
Başta bir I will demiş sonra dediğin gibi o ifade var. Bakalım yine de Pirate King dese Oda niye saklasın zaten biliyoruz seri başından beri onu diyor."I want to be" diyor.Yine bir şey olmak istiyorsa sorun değil de umarım dünyayı tek parça yapıcam,herkes barış içinde yaşıcak,teletabi olucaz gibi bir şey değildir.
Bakalım artık göreceğiz.Ne olacak işte tahmin edebiliyorum az çok.Hepimiz bir olacaz hepimiz aynı yöne bakacağız hepimiz açık gökyüzüne bakacağız aynı iklim aynı koşullar olacak gibi birşeylerdir çok merak etmiyorum.Seride tek dünya hükümeti çok güzel ama başındakiler pislikti onları değiştirip devam edelim böyle çok güzel propagandası işte.