Onu göstermiyordular. Ama Ace ile Sabo çok şaşırıyordu. Sabo alem çocuksun Luffy felan diyordu.Ne demişti küçükken ?
Onu göstermiyordular. Ama Ace ile Sabo çok şaşırıyordu. Sabo alem çocuksun Luffy felan diyordu.Ne demişti küçükken ?
Hiç hatırlamıyorum o sahneyi he iyi unutmuşum.Hangi chapter hatırlıyor musun ?Onu göstermiyordular. Ama Ace ile Sabo çok şaşırıyordu. Sabo alem çocuksun Luffy felan diyordu.
Hiç hatırlamıyorum o sahneyi he iyi unutmuşum.Hangi chapter hatırlıyor musun ?
Yüzme bilmediği için tüm adaları birleştirmek istemiştir.Onu göstermiyordular. Ama Ace ile Sabo çok şaşırıyordu. Sabo alem çocuksun Luffy felan diyordu.
Gps teknolojisi daha bulunamamış Vegapunk boş işlerle uğraşıyor yanlış yönlendirmişler.Bu patlatılan ada sanırım devrimci 4 komutanın ilk gözüktüğü birlikte halkı cesaretlendirip devrim yaptıkları yer. Madem böyle bir imkanın var, yollasana İvankovun adasına, Dragonun orda olduğunu biliyorlar, telefonları dinliyorlar ama yok, devrim yapılan adaya bomba
Hayali... Herkes bana elleriyle et yedirecek.Tüm dünya.Onu göstermiyordular. Ama Ace ile Sabo çok şaşırıyordu. Sabo alem çocuksun Luffy felan diyordu.
Göreceğiz öyle bir şey çıkmayacak. Oda'dan bu konuda umutluyum.Gps teknolojisi daha bulunamamış Vegapunk boş işlerle uğraşıyor yanlış yönlendirmişler.
Hayali... Herkes bana elleriyle et yedirecek.