milletin tepkisi boş bölüm değil bölümün ismi hayali ama öğrenemiyoruz olmasıRedon'un dediği gibi One Piece havasını yansıtan bölüm olmuş harbi. Gemi muhabbetleri çok iyi.
Ayrıca Caribou Mary Geoise olayını merak ediyor. Duymam lazım diyor. Kime çalışıyorsun be adam. Bu bilgiyi bile istiyor.
Im sahnesi ise çok feci. Ada diye bir şey bırakmıyor ortada. Gorosei hariç kimse bilmiyordu kendisinin varlığını. Sabo öğrenince biletini kesmek istedi. Ulan Oda Reverie'de neler olmuş. Sabo'nun gözünden çizsene mini arc tadında ya. Ne pis herifsin.
Zoronun kılıcını temizlediği sahnedeki kınlardan birisi sandai kitetsunun kını değil mi? Nerede nidai kitetsu?Kapakta neden sadece Zoro var ?
Böyle daha iyi.Adam yonko oldu ama mallığından ödün vermiyor
Korsanlar kralı olacak adamın tayfası daha güçlü olmalı Shanksın tayfasını geçmemiz lazım . Özellikle Nami ve Usoppun güçlenmesi lazım.Nami’nin gözleminin hala açılmaması seriye ihanet ya. Coştur şu gözlemi Bay Oda
Kılıçtan anlayamadım. Kınına bakayım dedim de Oda kabiliyetsizi kının üstünü karalamış bildiğin. Hangisi hangisi belli değil ama Nidai'yi vermiş olduklarına dair ümidim yok pek :/Zoronun kılıcını temizlediği sahnedeki kınlardan birisi sandai kitetsunun kını değil mi? Nerede nidai kitetsu?
Babun kokmaktan iyidirBalık kokuyorlar