Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence yeni arc devrimcilerin ve hükümetin dahil olduğu bir arc olacak gibi geliyor bana. Bonney ile birlikte bazı soruların cevaplanacağını bekliyorum.
 
Luffy, güvenmediğinden mi yoksa vakit bulamadığından mı bu zamana kadar tayfaya hayalinden bahsetmedi? Ağlıyordun Marineford'dan sonra nakamalarım da nakamalarım diye, şimdi mi aklına geldi hayalinden bahsetmek Luffy Efendi?
 
Yıldırımlar Eneli hatırlattı. Şöyle gökten tüm adayı şimşek yağmuruna tutarak inse ne hoş olurdu. Kutsal ejdermiş filan tüm tarihi ayda öğrenip geliyor.
 
Sen yanlış hatırlıyorsun. Nika mevzusunun aksine bu çok uzun zamandır temeli atılan bir şey.

İlk olarak flashbacklerde Luffy hayalini söylüyor. Bunu görmüyoruz. Ama KK olmak harici başka bir şey olduğu belli. Çünkü yoksa Oda'nın göstermemesi için bir sebep yok. Sabo ve Ace'in tepkileri de aynı şekilde. Zaten KK olmak o devirdeki korsanların ortak hayali. Ama ikisinin tepkisi sanki çok garip bir şeye veriliyormuş gibi.


İkinci ve daha güçlü mevzu ise Rayleigh'e Shanks'in bir çocul gördüm kaptanla aynı şeyleri söylüyordu demesiydi. Bu ise Roger ve Luffy'nin aynj hayale sahip olması anlamına geliyor. KK olmak olmaz çünkü Roger devrinde KK diye bir şey yoktu. Bunu es geçsek bile KK olacam lafını Don Krieg falan da diyor yani Shanks boşuna hypelanmış olurdu böyle bir durumda.


Ayrıyetem Luffy'nin ikinci hayale sahip olması serinin genel kurgusuna da uygun. Serinin gidişatı Luffy'nin önce KK olacağı sonra da hükümeti devireceği şeklinde. Ama One Piece hayali gerçekleştirmeye dayalo bir seri. Luffy KK olduğunda hayali gerçek olmuş olacak, serinin ana motivasyon kaynağı soma erecek. O yüzden ikinci bir hayala sahip olması vr onun da doğrudan veya dolaylı hükümeti devirmekle ilgili olması mantıklı.
Ben açıklasam fan derler iyi ki sen açıkladın.:(
 
Küçükken Ace ve Sabo'ya söylediği şeydir bu. KK mevzusu yokken ortada olan bir şey yani
Büyük ihtimal tayfa çok şaşıracak ve bize açıklamayacak Oda. Böylelikle iki tane çok merak ettiğimiz şey olmuş olacak...;
1- Roger ve tayfası o kadar neye güldü... ve biz de böyle gülecek miyiz...? (Kesinlikle gülmeyeceğiz)
2-Luffy'nin hayli ne... ve biz de şaşıracak mıyız...?(Kesinlikle Şaşırmayacağız)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık