Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bölümdeki güç antik silahın gücüyse bunları kullanıp D klanını yıkmışlardır boş yüzyılda. Bu antik silahları nasıl ellerinde geçirdikleri mevzusu ise büyük ihtimalle ihanete bağlanacak.
 
Ya beyler!

Luffy'nin hayali korsanlar kralı olmak değil miydi?Ben mi yanlış hatırlıyorum?

Adamın 25 yıllık meyvesi değişmişken inşallah birde hayali değişmez.

Godaaaaaa!
Sen yanlış hatırlıyorsun. Nika mevzusunun aksine bu çok uzun zamandır temeli atılan bir şey.

İlk olarak flashbacklerde Luffy hayalini söylüyor. Bunu görmüyoruz. Ama KK olmak harici başka bir şey olduğu belli. Çünkü yoksa Oda'nın göstermemesi için bir sebep yok. Sabo ve Ace'in tepkileri de aynı şekilde. Zaten KK olmak o devirdeki korsanların ortak hayali. Ama ikisinin tepkisi sanki çok garip bir şeye veriliyormuş gibi.


İkinci ve daha güçlü mevzu ise Rayleigh'e Shanks'in bir çocuk gördüm kaptanla aynı şeyleri söylüyordu demesiydi. Bu ise Roger ve Luffy'nin aynı hayale sahip olması anlamına geliyor. KK olmak olmaz çünkü Roger devrinde KK diye bir şey yoktu. Bunu es geçsek bile KK olacağım lafını Don Krieg falan da diyor yani Shanks boşuna hypelanmış olurdu böyle bir durumda.


Ayrıyeten Luffy'nin ikinci hayale sahip olması serinin genel kurgusuna da uygun. Serinin gidişatı Luffy'nin önce KK olacağı sonra da hükümeti devireceği şeklinde. Ama One Piece hayali gerçekleştirmeye dayalı bir seri. Luffy KK olduğunda hayali gerçek olmuş olacak, serinin ana motivasyon kaynağı sona erecek. O yüzden ikinci bir hayale sahip olması ve onun da doğrudan veya dolaylı hükümeti devirmekle ilgili olması mantıklı.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık