Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1060 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'ye kalsa 82 Musul, 83 Kerkük. Sıka sıka ilerleyecek kral. Müthiş bir karakter. Cesur, yiğit, korkusuz ve iyi dostlara sahip.
Arlong ile dövüşürken tek başıma hayatta kalamam, yalan bile söyleyemem diyordu ya hani, o kadar iyi tanıyor ki kendisini, iş bilen insanlarla arkadaşlık kuruyor. Luffy ve Sanji'ye kalsa hücum marşını açıp Allah Allah diye Mariejois'i basıyorduk şu an. Bazen hayatta geri vitese takman gerekir, yoksa uçuruma yuvarlanırsın.
 
Ace sana zaten tahmin edilebilir bir karakter sunuyor. Gerçek hayattan izler taşıması onu derin yapmıyor. Ben Ace'e bakınca karamsarlığı görüyorum Luffy'e bakınca yaşamı görüyorum. Luffy de benzer şeyleri yaşadı. Onun babası da şeytan olarak görülüyor. Ama hiç tanıma fırsatı bile bulamadığı babası için böyle triplere girmedi. Gerçek hayatta Luffy gibi tipler de bulursun. Çoğunluk Ace gibidir. O yaşadıkları içerisinde boğulur gider. Luffy gibi az bulunan tipler ise sahip olduğu şeylerin değerinin farkında olur. Ace değerli olduğunu anca MF'da tüm tayfası onun için oraya gelip can verdiği sırada anladı. Luffy ise küçüklügünden beri hep yalnizdi. O yüzden arkadaşların değerini daha iyi kavradı. Luffy daha çocuk yaşta çıkış noktasını bulmuş arkadaşlığa değer vermişken Ace sahip olduğu kardeşlere rağmen hala çıkışı bulamamış bir adamdı. Babası da Ace gibi değildi. Ace'in psikolojik sorunları vardı ve bunları asamiyordu diye de derin bir karakter değil.

Luffy'nin hayata bakış açısı degerleri ile insan hayatı kurtulur düzelir. Ace'in hayatı ile arabesk kralı olursun. Ben Luffy'ninkini tercih ederim.

Luffy önceliklerini de daha iyi belirleyebilmiş biridir. Kararsızlık yaşadığı anlar needeyse yok gibidir. Salt irade kararlılık örneği sergiler. Bugün ben hayatımda bile en ufak kararsızlığın bana ne kadar çok sorun yarattığına şahidim. Luffy'nin karakterinin büyük bir kısmında ideal insanda olması gereken erdemleri de bulabilirsin. Daha çok yazarım da otobuste telefondayım yazması zor.
Gerçek hayat komplekstir, hemen çözülmez ve karakterimize şekil verir. Evet, gerçek hayattan izler taşıması onu klasik shounen ana karakterine göre birkaç tık derin bir karakter yapar. Çünkü yaptığı seçimlere yön verir, hayatını şekillendirir. Ace'in kibarlığı bile kendini kabul ettirme çabası bana göre. Karakter olarak inanılmaz başarılı. OP evrenindeki en iyisi. Psikolojik sorunlarını aşamadığı için en iyi karakter demiyorum anlayacağın.

Luffy'nin benzer şeyler yaşayıp etkilenmemesi onu daha iyi bir karakter yapmaz, aksine düz bir karakter yapar.

Luffy'nin bakış açısı ve değerleriyle hayat kurtulur demişsin. Ace için ise arabesk. Sen böyle karakter derinliği üzerine konuşmuş olmuyorsun, kusura bakma.

Luffy'nin öncelikleri çocuk yaştan beri aynı. Kararsızlık da yaşamıyor. Şimdi bunlar mı onu iyi bir karakter yapıyor? Kim var yahu böyle :D Naruto da çok iyi karakter o halde. İnsan kararsız da kalır, bu ona bir çok şeye de mal olabilir. İnsan olmak budur. Zaten insanların karakteri olur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık