Sonda küfür varmış ben bi u dönüşü yapıyim(az kalsın banlanıyodum).
Luffynin arc sonlarındaki halı en güçlüdür şimdi yeni arc başlasın 250 milyonluk bir yancı meyvesiyle Luffyyi madara ederEn güçlüyü yenen en güçlüdür.
Yeni adaya geçince Luffy kime madara olur diye anket açılmalı.Luffynin arc sonlarındaki halı en güçlüdür şimdi yeni arc başlasın 250 milyonluk bir yancı meyvesiyle Luffyyi madara eder
Luffy kimden tek yer diye konu açmıştım ben.Yeni adaya geçince Luffy kime madara olur diye anket açılmalı.
Yeni adaya geçince Luffy kime madara olur diye anket açılmalı.
Catarina devonun sanjiyi dövdüğü sahneler, Luffynin doc qnun elmasını yediği sahneler direk gözümün önünde canlandi final arcindaYeni adaya geçince Luffy kime madara olur diye anket açılmalı.
Elbafta Lokiden falan yalan yalan no mi gibi birşey böyle halkı falan kandırıyor çıkar tayfanın yarısı hipnoz olur Luffyde kurtarır son.Luffynin arc sonlarındaki halı en güçlüdür şimdi yeni arc başlasın 250 milyonluk bir yancı meyvesiyle Luffyyi madara eder
Usta Oda bu şaklabanlıkları seviyor.OP bitene kadar devam edecek bunlar yapacak bir şey yok.Catarina devonun sanjiyi dövdüğü sahneler, Luffynin doc qnun elmasını yediği sahneler direk gözümün önünde canlandi final arcinda