Dof'un meyveyi kazanana vereceğini mi sanıyorsun. Adamın planındaKafasına nuke yemiş ve canlı çıkmışsa nasıl şans oluyor bu anlatsana biraz.
Dof ne zaman tunuvaya kafa atmaya karar verdide biz görmedik? Adam gayet oturmuş turnuvayı izliyordu. Aynı arcta Sabo olmasa Luffynin net öldüğü sahne var mesela ona ne diyon Kimin kime faydası dokunmuş acaba?
800 senedir uyanmamış meyve.Ney? Bu çıkarıma benim dediğimden nasıl vardın biraz daha detaylı anlatır mısın?
Evet varamayabilirdi bu kadar erken, lakin 20 senedir de Enma'yı tutacak 1 tane adam çıkmış naparsın :d
Yani meyve balığın üstünde duruyordu Saboya 5m uzakken gelsin alabiliyorsa alsın helal olsun derim Bak senle dünden beri tartışıyoruz işine gelmeyen konuları hemen kapatıyorsun esneye esneye nerelere geldik olmaz böyleDof'un meyveyi kazanana vereceğini mi sanıyorsun. Adamın planında
öyle bir şey yok. Bizim tayfa sayesinde curcuna oluşuyor. Onun kaymağını zaten yiyor.
İşime gelmeyen konu yok. Sen dediğimi okumuyon herhalde. Ben bizim tayfanın karışıklık yaratması işine geldi diyorum Sabo'nun. Dof'un meyveyi kimseye verme amacı yoktu. Onu bir yem olarak kullanıyor. Hatta arenada böyle bir güçlü isim görünce Dof sinirleniyordu. Hala daha buna cevap veremiyor geçiştiriyon bana geçiştiriyon diyon.Yani meyve balığın üstünde duruyordu Saboya 5m uzakken gelsin alabiliyorsa alsın helal olsun derim Bak senle dünden beri tartışıyoruz işine gelmeyen konuları hemen kapatıyorsun esneye esneye nerelere geldik olmaz böyle
Hey gidi heyyy. Hayaller ve hayatlar. Oda bey böyle şeyler yapmayı unutalı yüzlerce bölüm oluyor. Her zaman diyorum. Bu seriyi Oda çizmeyecekti. Özellikle 2 yıl sonrasına kalemini oynatmayacaktı. Verecekti Boichi'ye biz de manga nasil çizilir nasıl dört köşe okunur görecektik.Luffy'nin Yonkou olmasını niye kimse takmıyor? Kaç bölümdür bekliyorum, bir kişi çıkıp da bu konu hakkında yorum yapmadı. Shanks Wano'ya kadar geldi ama o da bir yorum yapmadı. Ya birader senin şapkanı verdiğin o küçük çocuk Kaidou indirmiş. Bu konu hakkında diyecek bir şeyin yok mu? Mesela Beckman gelip Shanks'a "Ya kaptan bizim küçük Luffy'e bak sen, Kaidou indirecek seviyeye gelmiş" falan deseydi. Tayfa Yonkou olmuş ama kimsenin umrumda değil. Tayfa içi muhabbette bile geçmedi. Ne bileyim Zoro alsa sakesini Luffy'nin yanına otursa.. " Vay be Luffy nereden nereye, hatırlıyor musun ilk karşılaştığımız zamanı... " tarzı bir konuşma yapsaydı...Tayfanın her ödül artışında robot gibi aynı tepkiyi vermesi sinirimi bozmaya başladı. Tayfa içi muhabbet içler acısı zaten. Bu Oda'nın hiç arkadaşı yok mu anlamadım. Arkadaş ortamında nasıl muhabbet döner bilmiyor galiba.