Rayleigh top tier adam dersen aslında güç dengesi o kadar da mahvolmazYalan yok, BB'nin şu hâlinde Ray'e kaybedeceğini düşünmüyordum. 20 yıl önceki güç seviyesi yukarı çıkacak diye düşünmüştüm. Giderek güç dengesi mahvoluyor.
Rayleigh top tier adam dersen aslında güç dengesi o kadar da mahvolmaz
Oda süper lan çok süper güç dengesi var Oda'nın.
@kekomancer Keko'ya döndük iyice xD
Bu sadece Teache özgü. Herkes korkar, Teach taktiksel geri çekilir.Karasakal'ın rezilliklerinin ama o gerçek korsan diye üstünün örtülmesi hatta karakterin bu sebeple övülmesi baymaya başladı.
bi nevi luffy gibi herkesi yanına çekmek istiyordur hancock'un gücüyleÖldürmemişse alamamıştır belki bir süreliğinedir o iş. Wb de kullanamıyordu özelliği BB karşısında.
Teach tüm tayfası ile dalsın yine Shanksı alamaz. Kral haki ile Paralize olup ağlamak istemiyorsa uzak dursun Shankstan. Öteki türlü yazık olur emeklerine.Teach Shanks'ı çizecek diye bekliyoruz, Teach yine topuklarda.
Ray'i şu an parçalayacak kadar gücü vardır. Kendisinde olmayan şey gt büyük ihtimalle.Gücüne lafım yok ama, şu anki BB'de 2 tane meyve var. Kendisinin meyvesiz hâli WB'nin en güçlü 3 savaş gücünü oluşturuyordu yıllar önce, üzerine 2 meyve yedi. Yıllardır denizlerde. Ray'i yenmesi için 3. meyveyi yemeliyse Ray gitsin Raftele.
Doğru söylüyorsun hak veriyorum. Burda Bb'nin kafası yine kayıp vermemek. Rayleigh'i yenerler ama Ray de yanında birkaç kişi götürür muhtemelen. Bu yüzden yine topuk yapmıştır ama yakışıyor mu, hayırGücüne lafım yok ama, şu anki BB'de 2 tane meyve var. Kendisinin meyvesiz hâli WB'nin en güçlü 3 savaş gücünü oluşturuyordu yıllar önce, üzerine 2 meyve yedi. Yıllardır denizlerde. Ray'i yenmesi için 3. meyveyi yemeliyse Ray gitsin Raftele.
Hancock'un gücünün öyle bir işlevi mi vardı ?bi nevi luffy gibi herkesi yanına çekmek istiyordur hancock'un gücüyle