Sende çok ciddi bir çaycı hüseyin agresifliği görüyorum
10 bölüme böyle olur yine.
Sende çok ciddi bir çaycı hüseyin agresifliği görüyorum
Eskilerden kimsenin misyonu kalmadı mesela Garp niye yaşıyor ? Yada Sengoku ?Yere kapaklanıp ağlamadıysa gelmezdi. Şu aşamada dövüşse Garp'ı da yenebilir ama tayfayla ama katakulliyle. Kurgusal açıdan baktığında hızlıca yükselmesi lazım şu an BB'nin ve serideki misyonunu tamamlamış güçten düşmüş Rayleigh de bunun için müthiş fırsattı.
Garp ve Sengoku da kendi devrini tamamlamış adamlar. Harcanabilecekleri durumdalar. Garp ile Ray arasında klasman farkı olduğunu düşündüğümden ona karşı duraksaması Ray kadar sıkıntı olmazdı benim gözümde.Eskilerden kimsenin misyonu kalmadı mesela Garp niye yaşıyor ? Yada Sengoku ?
Rayleigh ile dövüşüp kazanması ve gücünün övülmesi için bire bir atması lazım Oda'nın yazım tarzına ters. Her zaman örneğini verdiğim gibi bu saydığımız karakterlere kıyasla önemi çok aşağıda olan Shiki bile 1v1'de harcanmadı.
Rayleigh top tier adamdır bence o yüzden BB'nin heleki istediği gücü aldıktan sonra çekilmesi ona fazla eksi yazmaz. Eksi şöyle yazılır diyelim Hancock'tan gücü tamamen alması için öldürmesi gerekiyorken Rayleigh'in araya girmesi ve tüm tayfasıyla beraber BB'nin dövüşü göze alaması.
O yazdı ilk yoksa uğraşmam da kaşınıyor...Şimdi de Buggy fanına mı sardın,duramıyorsun xd
Bu sayede Teach den etkilenen insanlar nasıl tiplermiş onu görmüş olacağız xdİnsanlar üzerinde güzelliğinin etkisini kullanması lazım diye biliyorum. Bunun geçmediği tipler taşa dönmez. O yüzden BB - Mero Mero çifti dünyanın en eğlenceli ikilisi olacak.
Bir Robin korkutuyor beni iğrenç şeylere fetişi var diyeBu sayede Teach den etkilenen insanlar nasıl tiplermiş onu görmüş olacağız xd