Bunu sen mi diyorsun lan? Dof= sen hala konuş.Patlamalık anlar mı ? Çocukken patlak bir topu tekrar şişirebildiğin oldu mu ? Patlaması için tekrar şişmesi lazım mesajı aldın sanıyorum.
Bunu sen mi diyorsun lan? Dof= sen hala konuş.Patlamalık anlar mı ? Çocukken patlak bir topu tekrar şişirebildiğin oldu mu ? Patlaması için tekrar şişmesi lazım mesajı aldın sanıyorum.
O nerede geçti? :/Karasakal Hancock'u öldürmeden meyvesini mi aldı şimdi? Cidden bu herifin öldürmeme takıntısı cidden artık hastanelik bir durum oldu.
Yanlış anlamıştır bu herifler, meyveyi kullanamamıştır en fazla.Karasakal Hancock'u öldürmeden meyvesini mi aldı şimdi? Cidden bu herifin öldürmeme takıntısı cidden artık hastanelik bir durum oldu.
O nerede geçti? :/
-Hancock can't use her own fruit. Blackbeard has it now
O büyük günden önce Mihawk haterları patlak şahin diyorlardı önce benim aklıma gelseydi sana patlak timsah derdik büyük fırsat kaçırmışız şimdi başkasının lafını kullanmış olacağız hadi yine şanslısın iyi yırttın.Bunu sen mi diyorsun lan? Dof= sen hala konuş.
Dof için geçerli şuan işte o. Croc yükselen değer, Dof'u ise anlatmaya gerek yok. Yeni Dünya da işlenmiş bir sen bilirsin. MF de adam yerine konmadığından anlatmalıydın sen bunu.O büyük günden önce Mihawk haterları patlak şahin diyorlardı önce benim aklıma gelseydi sana patlak timsah derdik büyük fırsat kaçırmışız şimdi başkasının lafını kullanmış olacağız hadi yine şanslısın iyi yırttın.