Seride şuan Higuma bile en az 1 Milyar ödül alır.Şu an seriye ben girsem en az bir milyar ödül alırım.
Seride şuan Higuma bile en az 1 Milyar ödül alır.Şu an seriye ben girsem en az bir milyar ödül alırım.
Hahahah ne patlaması olum dediğin şeyin farkında mısın? Ben bir avatar yapar geçerim. Pek çok kişiye de avatar yaptırırım. Fakat forum Croc olayı sonrası şöyle bir şey olur...Senin için patlamalık anlar geliyor
Bi avatar yapar geçerim ne? senle aramızdaki bahsin şartlarını bi oku.Hahahah ne patlaması olum dediğin şeyin farkında mısın? Ben bir avatar yapar geçerim. Pek çok kişiye de avatar yaptırırım. Fakat forum Croc olayı sonrası şöyle bir şey olur...
Tartıştığımız çoğu konu bağlantılı, bu sefer ben haklı çıkarım eşitlik mevzularinda...
Sen yine yazıyorsun bir şeyler ama sadece kendi işine gelen yerleri alıyorsun.
Patlamalık anlar mı ? Çocukken patlak bir topu tekrar şişirebildiğin oldu mu ? Patlaması için tekrar şişmesi lazım mesajı aldın sanıyorum.Senin için patlamalık anlar geliyor
Seninle farklı la başka iddaalardan bahsediyorum. Seninle var zaten iddiamız o ayrı...Bi avatar yapar geçerim ne? senle aramızdaki bahsin şartlarını bi oku.
Adam süperligdeki yerli topçular gibi. Emekli olana kadar genç yetenek. Hiçbir zaman hazır değil.Teach muhtemelen şöyle demiştir.
Hadi beyler alacağımızı aldık gidiyoruz, burada bir işimiz kalmadı.
Aldığı şey peluş Coby. Verdiği şey de 2 tane komutan. Kaçması da cabası. Bu adam neden durmadan kaçıyor?
Mihawk reisin övgülerimize ihtiyacı yok. O yüzden Zoro'ya yazan artılardan bahset. King'in çakmaları bile güç dengesi haritasında Rusya kadar yer kaplıyor. Reis orijinaline tek attıMihawk'a da yine artı yazmış bölüm... daha ne kadar yükseleceksin be adam dur artık... ksksksks