Sen bence artık yorum yapma, Doffy sama hazretleri haşmetiyle geldiği zaman kumdan kale yaparsın, her türlü eksilerin her hafta artıyor xdDof fanı etkileri ortaya çıktı sende yine. Tüylü zincirciliğe başladın yine.
Sen bence artık yorum yapma, Doffy sama hazretleri haşmetiyle geldiği zaman kumdan kale yaparsın, her türlü eksilerin her hafta artıyor xdDof fanı etkileri ortaya çıktı sende yine. Tüylü zincirciliğe başladın yine.
Önce Zoro kral haki ile yardı geçti kingi coştuk kılıççılar olarak.
Sonra shanks bastı kral hakiyi en güçlü 2. kılıç ustası ile coştuk.
Durmadı çekti mihawka ödülü gene coştuk.
Yetmedi getirdi rayı, savaş durdurttu gene kılıççılar olarak coştuk.
Sorarlarsa seride kılıcın yeri yok
Shiryu Mihawk'ı yenecek vsde sonra Zoro vs atacak balonu da ne güzel patladı. 70lik Ray'i görünce altına bırakıyor.Rayleigh'in 3.5m diyorum ama bakalım ne çıkacak. Shiryu 2.2m falan çıkabilir.
Croco bile 2 milyar aldıysa bundan sonra yaşanacaklar herkese helaldir gözüyle bakıyor millet afasfagaadfafYalnız o değilde hayatımda One Piece kadar güç dengesinin bu şekilde içine edildiği bir eser görmedim. Crocodan itibaren tüm dövüşler anlamını yitirdi şuanda.
Ertelemiyor, direkt kaçıyor. Bu kadar net bir adamGördünüz mü Bb>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Mihawk der.
Marco, Jozu gibi adamlar dibine girsin meyvelerini alma, git meri mero'nun peşine düş. Tam bir dahiii.Kadın beklerken coby yi kaçırmak... Lan BB sen bari vizyonsuzluk yapma. Ayrıca o meyveyi kime verecek tayfada 1 kadın var onda da mitik zoan. Bana gereksiz saçma geldi taaa oralara gidip meyve çalma olayı shicleri göstermek adına zorlama gibi...