Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadın beklerken coby yi kaçırmak... Lan BB sen bari vizyonsuzluk yapma. Ayrıca o meyveyi kime verecek tayfada 1 kadın var onda da mitik zoan. Bana gereksiz saçma geldi taaa oralara gidip meyve çalma olayı shicleri göstermek adına zorlama gibi...
 
Hancock'um benim be
Alayına isyan alayına taş
Birileri gibi yalamalık yapmamış :artiz:
Ortalığı sıkıp atmış
Taş gibi hatun taş:)
 
Karasakal ray ölene kadar piyasaya çıkmaz anlaşılan. Yaşlıların ölmesini bekliyor , öyle geçecek tahta
 
Ödüle etkisi öyle olacaksa Luffy'ninkine en fazla etkilemesi lazım Teach ile birlikte. Yani sen sadece Luffy'nin ödülü ile oynadıklarını düşünüyon. Teach de aşağı çekilmeye çalışılıyor olabilir. Hatta bazılarını çekerken bazılarını abartıyor da olabilirler. Luffy ile Teach'in posteri vardı İm'in elinde.

Tam da öyle demiyor denizciler ama neyse aynı tartismaya girmeyeceğim.:D
Im'in posteri olduğu için bunu söylemedim ki ben. Onun ne amaçladığını bilmiyoruz. Luffy'yi geride tutmak istediklerini Gorosei'nin ağzından duyduk. Hem D'yi silmek istediler hem de fotoğrafın uyanış olmasını istemediler. Oradan yola çıkıyorum. Ayrıca bizim 3'lünün 2 yonkou indirdiği haber olarak geçmedi mi? Teach hakkında böyle delillerin var mı? Teach'i geride tutuyor olabilirler, o ihtimali silmiyorum. Ancak benim yola çıktığım nokta Im ve posterler değil. Ha ayrıca geride tutma kısmı 2.2 milyarlık ödüle yansımış olabilir :D Şimdi mecburen hakettiği seviyeye doğru çıkarıyorlardır. Ki zamanla 5 milyarı da görür. Tabi onun için hem inanılmaz güçlenecektir hem de icraat yapacaktır.

Denizciler Mihawk'tan bahsederken böyle diyor. Orijinal çeviri miydi hatırlamıyorum. Onun dışında denizci avlama hareketi, Cross Guild'e mal edilmiş. Benim ona zaten lafım yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 57)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık