Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göstereceği şey ödülden daha önemli şu noktada. Seninle de konuştuk öncesinde zaten. Bu adamın ödülü mesela Hancock'dan 1 Milyon fazlaydı ve Hancock da bir ordu yani Kuja kabilesi var. Croc çok daha fazla ödül alabilirdi Buggy olayları daha doğru anlaşılsa mesela, yaptığı çoğu şeyi Buggy'e kitlemişler adamlar.

Bakalım işlenirler umarım yakın zamanda...
Doğru ama takdir edersin ki Dof'un seri içindeki önemi büyük ihtimalle Hancock'tan daha yukarıda. Keza Croc'un da öyle. O yüzden eski ödüllere göre Hancock-Dof kıyasını pek doğru bulmuyorum.

Croc'ta kral haki olup olmadığına dair bir iddiaya girmişsin sanırım? :D
 
Son düzenleme:
Senin de bahsettiğin gibi Law ve Kid'e, Luffy'nin payından verildi. 3 kişi, 2 yonkou indirmiş gibi lanse edildi. Ancak WG'dekiler işin aslını biliyor, CP0 Kaido'yla savaşanın Luffy olduğunu söylemiştir onlara. Gorosei'nin de Luffy'yi arka planda tutmak istediğini biliyoruz. Yani gidip Law ve Kid örneği veriyorsun, sanki işin aslını bilmiyoruz gibi. Sen de adın gibi biliyorsun Luffy'nin ikisinden de bir kaç tık yukarıda olduğunu. İşin iç yüzünü bildiğimiz ödülleri delil olarak göstermeye ne gerek var? Buggy de aynı kategoride.

Tayfasız çünkü. Kendi birliğinin bile lideri olarak bilinmiyor.

Denizci avlama hareketini sol tarafa yaz. Tahtanın sağına bir yonkounun ödülünü etkileyen faktörleri yazalım. Mesele One Piece'i bulmak istemeleri. WB dememiş miydi Sengoku ve WG'ye. Korktuğunuz olacak biri o hazineyi bulacak diye? E öyleyse o hazinenin bulunmasını ve dolaylı yoldan belki de kayıp tarihin öğrenilmesini hiç istemiyorlar. Bunun ödüle etkisini de söylesene!
Bu yetmez. Adaları hakimiyetine bağlayıp, gerektiğinde haraç kesip, yakıp yıkıp resmen WG'nin dünya üzerindeki hakimiyetine gölge düşüren Yonkoular bu yüzden ödüllerinde artış görmüyor mu? Altlarındaki müttefikler de cabası...

Son olarak kendi gücüne bu ödül verildi. Denizciler diyor ki: "Dünyanın en güçlü kılıç ustasına yakışır bir ödül". Dikkatini çekerim, denizci avlayan dünyanın en güçlü kılıç ustası Mihawk' verilen ödül değil.

Mic drop.
Ödüle etkisi öyle olacaksa Luffy'ninkine en fazla etkilemesi lazım Teach ile birlikte. Yani sen sadece Luffy'nin ödülü ile oynadıklarını düşünüyon. Teach de aşağı çekilmeye çalışılıyor olabilir. Hatta bazılarını çekerken bazılarını abartıyor da olabilirler. Luffy ile Teach'in posteri vardı İm'in elinde.

Tam da öyle demiyor denizciler ama neyse aynı tartismaya girmeyeceğim.:D
 
Yahu eski ödülü bilmiyoruz fakat bu adam Denizcilere özellikle sorun çıkarmış. Bu mesela doğrudan etken, güçsüz demiyoruz ama ödülü doğrudan güce yoruyorsun sen. Buggy olayı ortada gösterdiği şey sıfır. Fakat sadece bağlantılardan ve onun hakkında düşüncelerinden adama verdikleri ödül ortada. Mihawk böyle değil ama sorun yaratmış geçmişte. Şimdi ise üstüne eklendi. Teach ne yaptı mesela? Yani 2 küsürdü Teach şimdi 4 olmuş neredeyse? Yani eskiden 2 Milyarlık adamdı da 4 Milyarlık adam mı oldu şimdi?
Aga olay karasakal'ın iki kat güçlenmesi değil. Ne kadar güçlendiğini, bilmiyoruz, tamam senin söylediğin gibi olsun, iki kat güçlenmemiş ama ödülü iki kat artmış olsun, kabul.

Ancak bizim konumuz Mihawk'ın da imparatorlar kadar ödül alması, sıfır icraatla! Adama önceki icraatlarına dayanarak verdiler bu ödülü. Arkadaşım ne yapmış bu adam ki. 6 Yıllık imparator Shanks ile arasında sadece 400 milyon fark var, 2 yıllık imparator Teach ile hemen hemen eşit ödüle sahip olabiliyor?

Yani şimdi bu ödül gücü yansıtmıyorda ne? Gücü yansıtmıyorsa neyi yansıtıyor söyle lütfen. Çıkıp denizci eri kesip, aksiyonlara girerek deme. Ya da Shanks duelloları değil. Arkadaşım, bu adam büyük olayların altına imza atmış. Öyle her önüne gelen üç buçuk dört milyar ödül almıyor bu evrende. Dönüp dolaşım Buggy deme, Buggy Mihawk ve Croco'yu emri altına almış izlenimi oluşturduğu için yanlışlıkla o ödülü aldı. Yani Mihawk'ta Buggy gibi yanlışlıla bu ödülü aldı diyorsan bunu da açıkça ifade et, dolanırma yani.
 
@II. Invictus 'un kıvranışları çok iyi. :hhh:

Doğru ama takdir edersin ki Croco'nun seri içindeki önemi büyük ihtimalle Hancock'tan daha yukarıda. Keza Croc'un da öyle. O yüzden eski ödüllere göre Hancock-Dof kıyasını pek doğru bulmuyorum.

Croc'ta kral haki olup olmadığına dair bir iddiaya girmişsin sanırım? :D
Tabi ki öyle daha önemli Croc. Yani yaratacağı olaylar da öyle olacaktır.

Evet girdik iddaa'ya. Çok eskiden buyana vardır diyordum zaten ben ama artık çok daha eminim. :D

Sen ne diyorsun? :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 113)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık