Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru'ya neden artı yazıyor. kara sakalın tayfasında aokiji var. Ray onuda yenmiş Ray >> amiral
 
Son düzenleme:
Karasakal'ı severim, kendisi gerçek bir korsan ama 78 YAŞINDAKİ Rayleigh geldiği için topuklamak mı?? Hem de birkaç komutanı taşa dönmüşken?? Hahahaha... An itibarıyla Shanks, diğer tüm üyeleri eksi yazarken, tek başına ayakta tutuyor yonkou lobisini.
 
Teach Boa'nın meyvesini niye istiyor olabilir? Bu meyvenin ekstra bir yeteneği olabilir mi acaba...

Veya gerçek aşkı bulamayan ve zamanında aldatılmış Teach bu meyve ile gerçek aşkı mı arıyor olacak...
 
Hala tayfasiz diyorsunuz. Birlikten bahsediliyor. Denizci avlama hareketi felan deniliyor. Ayrıca Yonko olmak ödül artırsa Law ve Kid, Luffy ile nasıl aynı ödül alıyor?
Senin de bahsettiğin gibi Law ve Kid'e, Luffy'nin payından verildi. 3 kişi, 2 yonkou indirmiş gibi lanse edildi. Ancak WG'dekiler işin aslını biliyor, CP0 Kaido'yla savaşanın Luffy olduğunu söylemiştir onlara. Gorosei'nin de Luffy'yi arka planda tutmak istediğini biliyoruz. Yani gidip Law ve Kid örneği veriyorsun, sanki işin aslını bilmiyoruz gibi. Sen de adın gibi biliyorsun Luffy'nin ikisinden de bir kaç tık yukarıda olduğunu. İşin iç yüzünü bildiğimiz ödülleri delil olarak göstermeye ne gerek var? Buggy de aynı kategoride.

Tayfasız çünkü. Kendi birliğinin bile lideri olarak bilinmiyor.

Denizci avlama hareketini sol tarafa yaz. Tahtanın sağına bir yonkounun ödülünü etkileyen faktörleri yazalım. Mesele One Piece'i bulmak istemeleri. WB dememiş miydi Sengoku ve WG'ye. Korktuğunuz olacak biri o hazineyi bulacak diye? E öyleyse o hazinenin bulunmasını ve dolaylı yoldan belki de kayıp tarihin öğrenilmesini hiç istemiyorlar. Bunun ödüle etkisini de söylesene!
Bu yetmez. Adaları hakimiyetine bağlayıp, gerektiğinde haraç kesip, yakıp yıkıp resmen WG'nin dünya üzerindeki hakimiyetine gölge düşüren Yonkoular bu yüzden ödüllerinde artış görmüyor mu? Altlarındaki müttefikler de cabası...

Son olarak kendi gücüne bu ödül verildi. Denizciler diyor ki: "Dünyanın en güçlü kılıç ustasına yakışır bir ödül". Dikkatini çekerim, denizci avlayan dünyanın en güçlü kılıç ustası Mihawk' verilen ödül değil.

Mic drop.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 98)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık