1) Marco - Shanks ilişkisi sebepsiz hoşuma gidiyor. Shanksın durmadan Marcoyu istemesi çok hoş bence. Marco abim de cevabı çok güzel yapıştırmış helal olsun aslanıma da
2) Ben bu Yamatoyu gerçekten evire çevire döverim. Sana ne Wanodan ya... Bak 2 yıl boyunca Odem Wanoda kalmamış, Oden umursamamış kendi çoluğunu çocuğunu Yamato mu umursayacak dedim olana bak. Oda bu arc o kadar kötü bir yazardı ki... gerçekten çok yazık. Hele Yamato olayı aşırı kötü patladı
3) Arcın en güzel sahneleri Ace muhabbetinin geçtiği yerlerdi. Gerçekten özlemişim sevdiceğimi
Marconun Luffye senin devrim başlması da çok anlamlı. Özellikle önceki devrin sağ kolunun demesi anlamlı. Marco gözümde çok yükselişte bu aralar. Smoothieyle aşkını göremedik gerçi bu arc ama olsn o da olacak!!!
4) Bu Teach Hancockun gücünü nasıl kullanmayı düşünüyor? Kıllı döşünü açıp kadınları mı taşlaştıracak? Üzgünüm Teach ama hiçbir şekilde çekiciliğin yok. Hiçbir kadın bakmaz sana.
5) Yeni oyuncakların Kinge benzemesi hiç hayırlı değil. Lunarian fbsi de yakındır herhalde. King abimle de işimiz bitmemiş anlaşılan. Fırlar bir yerlerde Joy Boy abi al beni diye.
6) Koby tam safoz ya bu herif hangi akla hizmet amiral olacak çok merak ediyorum
7) Benim 70lik DADDYM mekana girişini yapmış. Adamım yardırmış halletmiş işleri. Ama Teache gücüm yetmez demesi kalbimi kırmadı değil yani.