Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normal şartlar altında bile savaşlarda binlerce esir alınıyor. Coby seviyesindeki birisi için WG harekete geçmez. Geçirlirse de bu Saraybosna Suikastı'nın Birinci Dünya Savaşını başlatmasına benzer. Asıl amaçları Teach'i indirmektir deriz. Sakazuki reis aksiyon başlayacak dedi. Bir gece ansızın Teach'in kestanesini çizebilir. :a:
 
Seraphimler en son çizik almadan ayrıldılar. Yenilenme denmedi, benim Hancock'un kardeşinin söylediğinden anladığım hiç yara almadığı şeklinde. Belki Kaido'nun derisini falan enjekte etmiştir Lunarian ırkı ise ek bir görüntü oluyordur, lunarian ırkının hızını da almış da olabilir seraphimler. Ateşi sönmesi gibi dezavantajları olmadığı sürece güçlü duruyor. Sadece dövüş stili olarak falan farklılık yok, Hancock'a benzeyen baya pacifistalar gibi ışın atıyordu.
 
Normal şartlar altında bile savaşlarda binlerce esir alınıyor. Coby seviyesindeki birisi için WG harekete geçmez. Geçirlirse de bu Saraybosna Suikastı'nın Birinci Dünya Savaşını başlatmasına benzer. Asıl amaçları Teach'i indirmektir deriz.
Koby'nin bu işin sonunda cenazesi çıkar. Fişekleri hazırlayalım.
 
Tahminimce karasakalın meyveyi almak istemesinin sebebi , meyvenin sadece güzellik ile kullanılmıyor olması olabilir.
Hancock kullanırken insanların heykele dönüşmelerinin sebebi aşk ve şehvet duygusu olabilir.

Oysa karasakal gibi biri düşmana Korku duygusu vererek insanları taşa çevirebilir.

Toplu imha tarzı bir meyveyi karasakal istiyorsa , aynı zamanda saldırı gücü yüksek olan bir seraphim i haki ile durdurduysa demekki hakisi de fena değil.

Burdan karasakalın muhtemelen h.haki sahibi olmadığı ortaya çıkar. Açığı kapatmak için istedi meyveyi.
 
Tüm arkadaşları taşa dönüşürken Koby'i taşa dönüşmüyor ya kaçınıyor yada hancock'un cazibesine kanmayacak kadar iradeli bize flashback gösterilmeden önce de Koby az biraz Hancock ile kapışıyormuş, olay yerine gelip Hancock'tan usulca teslim olmasını bekleyecek kadar da kendine güveniyor, Koby şu hali ile muhtemelen koramirallerden daha güçlüdür, geleceğin amirali diye boşuna demiyoruz :cool:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık