Bu neçe bir Meksika Çıkmazı'dır yiğidim.Haftaya Wevil vs Fujitora vs Dragon bölümü geliyor xd
Bu neçe bir Meksika Çıkmazı'dır yiğidim.Haftaya Wevil vs Fujitora vs Dragon bölümü geliyor xd
Zevki orada zaten xdher zaman ki gibi spoiler ile gaza gelinip bölümün çıkmasıyla havası alınan bi bölüm olmuş.
Shakky'nin kraliçe çıkacağı, hatta iki jenerasyon öncesinin kraliçesi çıkacağı mevzudu, sitemizin üyelerinden biri tarafından konusu açılmış bir teoriydi.Shakuyaku sevdiği adam için kraliçeliği bırakan gizemli eski amazon kraliçesi çıktı. Yıllardır Rocks ekibinden çıkmasını bekliyorduk. Tatlı bir sürpriz oldu.
Ayıboğan Fuji'yi gömer, Dragon hiç gelmez anında toz olur.Haftaya Wevil vs Fujitora vs Dragon bölümü geliyor xd
Sırf bu sebeple Aramaki fanı olmamız lazım forumcak.
Teach beni taş edersin diyerek bırakamıyor kadını. Robot dikkatini dağıtmasa kırmışlardı "testi"sini şimdiye.Honcock'ın meyve yeteneği güzel olmasına güzel ama üst seviyedeki kişiler için tehlikeli bir meyve mi sizce?
Bence değil.Hancock'ın güzelliğinden Teach ve Luffy'nin etkilenmediğini bariz bir şekilde gördük.Peki diğer üst seviyedeki kişilerin de bu meyveden etkilenmeyeceğini tahmin etmek çok zor değil.
Eee bu Teach,meyvenin Luffy,Shanks veya Dragon gibi kişilere etki etmeyeceğini bildiği halde neden bu meyvenin peşine düştü?
Asıl sorgulamamız gereken şey bu bence.