Momonga harici alayı tırt bunların. Sıfatında hayır yok şunun...Koramiralin düştüğü duruma bak.
Neden mantıksız etkilenmemiş işte,Hancock ona göre çekici kadın değil.
Vasco sapık tipli zaten Katarina nın da güzel kadın koleksiyonu yaptığını biliyoruz direk etkilenmişler,Hancockta kullanmış avantajını.
Mihawk benden önce davranmış. Hadi Vasco ve Devon'u açıkladın, koramiral de taşa dönmüş, Momonga da elini kesmese dönecekti. Hancock'un yeteneğinden kurtulmak için ya ilgisiz olacaksın ya da kendl dikkatini dağıtacaksın, yoksa taşa dönüyorsun.Koramiralin düştüğü duruma bak.
Momonga etkilenmiş,şehvetini bastırmak için elini kesiyordu.Peki ya Koby'de şehvet duygusu yoksa,belki çocuk kadınlardan etkilenmiyor daha ne kadar açik yazabilirim ki xdMihawk benden önce davranmış. Hadi Vasco ve Devon'u açıkladın, koramiral de taşa dönmüş, Momonga da elini kesmese dönecekti. Hancock'un yeteneğinden kurtulmak için ya ilgisiz olacaksın ya da kendl dikkatini dağıtacaksın, yoksa taşa dönüyorsun.
Bi tane koramiral vardı filler bölümde gözüken Sanji koramiralin aşçı karısıyla falan yarışıyodu neydi onun adı o adam zekiydi ya keşke kanon olsaKoramiralin düştüğü duruma bak.
luffy etkilenmemişti. Güzellikte lazım lafı blöf değildir, meyvenin çalışması için lazım belli ki. Law nasıl haki den dolayı ışınlayamıyor ise burada da haki den de etkilenmeme olabilir. Ha sapıkça düşünce sonrası tamamen taş olmasa bile bişiler olurMomonga Koramiral, Coby Albay.
Roger da Hancock'tan etkilense onu taşa çevirebilir mi? Bence hayır. O yüzden ''etkilenen herkes taşa dönüşür'' durumunu güçlüler üzerinden kuramıyorum.
Kendisine karşı en ufak aşk, sevgi, arzu vb gösteren kişileri taşa çevirmek.Hancock'un meyvesi istediği herhangi bir şeyi taşa çevirmek miydi?
Off screen olarak bunu yapmış olsa tadından yenmez.Ben vanodan kairoseki alıp kullanmasını tercih ederdim
Daha az ada dramı, daha fazla dünya demek istedin galiba.Özlenen One Piece işte bu. Yıllarca Wano'da Momonosuke ve 9 marabasının ağlaklıklarını okumaktan cidden bunalmıştım. Böyle bir evren yaratmışsın, karakter çeşitliliği maksimum düzeyde, kullan işte abi şöyle ya. Daha az tayfa, daha fazla dünyadan kesitler şeklinde işlese keşke final arcı.