Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1059: Albay Koby Olayı

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 219 78.8%
  • Orta

    Kullanılan: 49 17.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 10 3.6%

  • Kullanılan toplam oy
    278
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi fark ettimde Serapim, Luffy ile King'in karışımı gibi birşey olmuş.

Bu arada Serapim'ler yeterli güçte.Yani yonko alan robotların varlığı bence serinin dinamiğini bozardı.

Serapim'lerin uçuk kaçık güçlü olmasına gerek yok.

BB bunu nasıl yendi, orası önemli. Deprem atıp civatalarını dağıttıysa Yonko dengi çıkmaz. Ama ilerde Yonko dengi çıkmasında da şuan sorun yok. Zira hikaye Nika'nın hikayesi olmaya başladı. Nika en üstün varlık, bu robotları lastik yapacak, çok rahat yenecek serideki güç dengesini yavaş yavaş yükseltiyor E. Oda. DB dönderiyor işte. Bu robotlar DBdekiler gibi, bizim Luffy de Saiyan. :)
 
doflamingonun seraphimi gelsin

Hayır eksik yazdım. Bu yeni pxlerin çocuk olmasının sebebi bence King daha çocukken deney yapılmasıydı. King’in bu Seraphimlere tepkisini göstermek için Vega ile birlikte çizebilir.
Bence bunlar kuma gibi robot değil tam olarak organik canlılar yani gerçekler... Zaman geçince shubukailerin klonları olacaklar....
 
Germanın kapak hikayesinde bile herife çizik atamadılar. Şimdi gazın etkisiyle silahlanma bile basmadan kardeşiyle yumruklaşıyor. Buradan hız, güç analizi yapmak da ne bileyim. :bilmem:
Gidip Kata vs King anketine bak
Gidip en güçlü sağ kol anketine bak
Ve buna benzer 10larca ankete, orada biryerlerde duruyorlar, hepsinde yazılanlara bakabilirsin.
Bir karaktere şunları şunları yapar, şöyle şöyle güçleri vardır dedikten sonra mevzu bahis konularda en düşük gördüğün karakterlerle kıyaslamak komik.
Örnek: Kata öyle süper bir karakter hem hızı, hem gözlem hakisi hem b hakisi çok üst düzey
sonra bugün: olsun ama Zoro da yeti kardeşlere bayıldı

Ne farkı kaldı o zaman. Zoro vs Kata konusunu gidip oku bak bakalım tek vuruş atamadan yenilen Zoro var yada Jimbei. Bahaneler elbette tükenmez burada asıl söylemek istediğim Kata'nın diğer sağkollardan bir farkı yoktu. Bir potansiyeli var tabi Kral hakiyi üst seviye kullanabilme potansiyeli bu onu özel yapıyor onu özel yapan gözlem hakisi değil. Gözlem hakisi gibi özellik diğer sağkollarda da var.

Ha bunları yazma sebebime gelirsek objektif olun objektif olun diye kafamızı şişirmeselerdi bunları da yazmazdım Kata gazın etkisiyle kardeşiyle yumruklaşıyor çok da önemli bir şey değil.
 
Tamam her şey iyi güzel, bölüm zevkli, renkli felan ama senaryo çok yavan bence ya. Karasakalın "onu denizcilere bırakacağıma ben alırım" dediği bölümü hatırlayın aylar öncesindeki hatta yıl, ve o zaman dönen teorileri muhabbetleri hatırlayın, o muhabbetlerin olabilecek muazzam senaryoların üzerine karasakalın peşine düştüğü şeyin hancock meyvesi olması benim ağzımda kekremsi bir tat bıraktı.

Meyveyi alıp başkasına versen tam potansiyel kullanabilecek mi? kullanamayacak. O zaman neden bu meyvenin peşine bu kadar düşersin? yada alıp sen mi yiceksin? zaten en güçlü logia ve paramecia meyvelere sahipsin bu meyve sana ne katacak? sınırsız meyve yiyebiliyorsan niye bu zamana kadar buldugun meyveyi yemedin? yok eğer limitliyse limitini neden bu meyveyle doldurursun onca meyve arasında?

Hakkaten çok saçma. İşin bide cafcaflı yanı bu aksiyondan hiç sonuç çıkmamış olması, karasakal gidiyor meyve yerine coby alıp geliyor. Karasakalın yaptığı ve bizim de hypelandığımız o "denizcilere bırakmama" muhabbeti tamamen hiç oldu yani, boşa gitti..

Zevk veren ama detaylı düşününce hayal kırıklığı bir senaryo.
Marco notu 2 diye boşa demiyorum. Gizem olsun diye gizem, altı çok dolmasa da olur mantığı.
 
Ben Luffy-Kid-Law üçlüsüne eşit ödül konulduğundan beri ödülleri umursamıyorum, Oda'nın orada ağır saçmaladığını düşünüyorum. Herkese tavsiyemdir: Ödül tartışmalarına girmeyin, ödülden güç çıkarımı yapmaya çalışmayın, kafa yormaya değmez valla ödüller :p

Oda shobady den beri kid-law-luffy üçlüsünün hikayesini işliyor. ödül falan umrunda değil önemli olan bu üçlünün yeni çağı şekillendirecek hikayeyi yazması

Bb gelmeseydi coby hancock’u alabilirmiydi?
hayır alamaz kadın zaten herkesi taşa çevirmiş bb ve koby kalmış.
 
Arkadaşlar geleceği görmek ile birebir geleceği görmek çok farklı şeyler. Bunun farkını hala göremeyen var. Kata'nın geleceği görme meselesi odaklandığı kişi özelinde geleceği görmek. Yoksa adamda tamamen bir geleceği görme olayı yok. Dolayısıyla 2 vs 1 yaparken diğerini görememesi ya da sürpriz saldırları görememesi gayet doğal zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık