Hükümetin elinde bu şekilde robot yapacak teknoloji var ama askerler hala kılıç kalkan ile savaşa giriyor...
BB bunu nasıl yendi, orası önemli. Deprem atıp civatalarını dağıttıysa Yonko dengi çıkmaz. Ama ilerde Yonko dengi çıkmasında da şuan sorun yok. Zira hikaye Nika'nın hikayesi olmaya başladı. Nika en üstün varlık, bu robotları lastik yapacak, çok rahat yenecek serideki güç dengesini yavaş yavaş yükseltiyor E. Oda. DB dönderiyor işte. Bu robotlar DBdekiler gibi, bizim Luffy de Saiyan.Şimdi fark ettimde Serapim, Luffy ile King'in karışımı gibi birşey olmuş.
Bu arada Serapim'ler yeterli güçte.Yani yonko alan robotların varlığı bence serinin dinamiğini bozardı.
Serapim'lerin uçuk kaçık güçlü olmasına gerek yok.
Hayır eksik yazdım. Bu yeni pxlerin çocuk olmasının sebebi bence King daha çocukken deney yapılmasıydı. King’in bu Seraphimlere tepkisini göstermek için Vega ile birlikte çizebilir.Bu kadar kısa sürede mi yaptılar robotu?
Korktu muhabbetini Ray Teachten güçlü algısıyla yapmaları. Ray kendi diyor Teache gücüm yetmezdi diye
Teach'e neden herkes endişe yaratıyor lan .Tek serafim Teache bu endişeyi yarattıysa 2 tanesi topuk yaptırır net.
Bence bunlar kuma gibi robot değil tam olarak organik canlılar yani gerçekler... Zaman geçince shubukailerin klonları olacaklar....Hayır eksik yazdım. Bu yeni pxlerin çocuk olmasının sebebi bence King daha çocukken deney yapılmasıydı. King’in bu Seraphimlere tepkisini göstermek için Vega ile birlikte çizebilir.
Gidip Kata vs King anketine bakGermanın kapak hikayesinde bile herife çizik atamadılar. Şimdi gazın etkisiyle silahlanma bile basmadan kardeşiyle yumruklaşıyor. Buradan hız, güç analizi yapmak da ne bileyim.
Marco notu 2 diye boşa demiyorum. Gizem olsun diye gizem, altı çok dolmasa da olur mantığı.Tamam her şey iyi güzel, bölüm zevkli, renkli felan ama senaryo çok yavan bence ya. Karasakalın "onu denizcilere bırakacağıma ben alırım" dediği bölümü hatırlayın aylar öncesindeki hatta yıl, ve o zaman dönen teorileri muhabbetleri hatırlayın, o muhabbetlerin olabilecek muazzam senaryoların üzerine karasakalın peşine düştüğü şeyin hancock meyvesi olması benim ağzımda kekremsi bir tat bıraktı.
Meyveyi alıp başkasına versen tam potansiyel kullanabilecek mi? kullanamayacak. O zaman neden bu meyvenin peşine bu kadar düşersin? yada alıp sen mi yiceksin? zaten en güçlü logia ve paramecia meyvelere sahipsin bu meyve sana ne katacak? sınırsız meyve yiyebiliyorsan niye bu zamana kadar buldugun meyveyi yemedin? yok eğer limitliyse limitini neden bu meyveyle doldurursun onca meyve arasında?
Hakkaten çok saçma. İşin bide cafcaflı yanı bu aksiyondan hiç sonuç çıkmamış olması, karasakal gidiyor meyve yerine coby alıp geliyor. Karasakalın yaptığı ve bizim de hypelandığımız o "denizcilere bırakmama" muhabbeti tamamen hiç oldu yani, boşa gitti..
Zevk veren ama detaylı düşününce hayal kırıklığı bir senaryo.
Ben Luffy-Kid-Law üçlüsüne eşit ödül konulduğundan beri ödülleri umursamıyorum, Oda'nın orada ağır saçmaladığını düşünüyorum. Herkese tavsiyemdir: Ödül tartışmalarına girmeyin, ödülden güç çıkarımı yapmaya çalışmayın, kafa yormaya değmez valla ödüller
hayır alamaz kadın zaten herkesi taşa çevirmiş bb ve koby kalmış.Bb gelmeseydi coby hancock’u alabilirmiydi?