Terk etmedim ama retcon yedi eski hali kalmadı haliyle.Babayı da terk ettin demek. Yürüyen bir faciasın Red. Nickini poligondaki posterlere basıp onlara ateş edeceğim.
Hem ateşkes yapalım 4 numaradan bahsetmem artık, ne diyorsun
Terk etmedim ama retcon yedi eski hali kalmadı haliyle.Babayı da terk ettin demek. Yürüyen bir faciasın Red. Nickini poligondaki posterlere basıp onlara ateş edeceğim.
Reis WB olayı ne? Ace romanında yazan Gazinocular Kralı olma olayı mı? Marco da o kara paralardan bahsetti zaten. Yoksa Wano'yu basamaması mı?WB'nin mevzusu çıktığında gidip WB sayfasına, seni severdik ama artık eskisi gibi olamayız demişim.
Şuan dediğim gibi size yazıyorum ama hiç müsait değilim. Çok uzun çalıştım yeni eve şimdi geldim, sabah yine gideceğim yarın yine geç geleceğim. Fakat dediğim gibi bakacağım yorumlara merak etme müsait bir zamanda. Herkesin yorumlarını dökeceğim tek tek...Croc'u Jack'e bile aldırmamışım ara bul bakalım.
Arayıp bulursan da kıvırmam direkt kabul ederim bu arada şimdiden söyleyeyim.
Reis istediğin kadar kıvır Akainu aldırmışsın. Akainu ile bile Mihawk arasında uçurum olmayı geç onu alabilecek bir adam ile uçurumdan bahsediyor senin mantığın. Bana bunu kabul edecek 1 kişi göster.Luffy Kaido'nun karşısına ilk çıktığında amiral liginin en zayıf üyelerden biriydi, bir imparatoru alt etmek için iki üç sefer öbür tarafa gidip geri geldi, yetmedi Nika ortaya çıkmak zorunda kaldı. İmparator ligi böyle bir şey. Anlamış olman gerekiyor.
Ace gidip Kaido'yu alalım aşağı dediğinde kabul etmemesi.Reis WB olayı ne? Ace romanında yazan Gazinocular Kralı olma olayı mı? Marco da o kara paralardan bahsetti zaten. Yoksa Wano'yu basamaması mı?
Şartlı bir yorumu bile gerçek gibi lanse ettirecek bir psikolojiye sahipsin, bu kafadan çıkarsan sağlıklı tartışabiliriz.Reis istediğin kadar kıvır Akainu aldırmışsın. Akainu ile bile Mihawk arasında uçurum olmayı geç onu alabilecek bir adam ile uçurumdan bahsediyor senin mantığın. Bana bunu kabul edecek 1 kişi göster.
Akainu'yu indiren biri ile Mihawk arasında güç olarak uçurum var mıdır? Forumun insiyatifine bırakıyorum bu yorumu...
Hem Mihawk fanı hem Amiral fanı @sensey yorumlasin bu durumu.
Normalde Sakazuki > Mihawk = Kizaru > Kuzan diyordum.Hem Mihawk fanı hem Amiral fanı @sensey yorumlasin bu durumu.
Şartlı bir yorum ne olum? Croc da haki yok mu diyorsun şuan? "Haki eklese alırdı, adam ölmüştü" demişsin. Sen bence kendini kontrol ettir.Şartlı bir yorumu bile gerçek gibi lanse ettirecek bir psikolojiye sahipsin, bu kafadan çıkarsan sağlıklı tartışabiliriz.
Orada ne demişim iyi oku, Crocodile'da zerre kadar haki olsaydı!! Adamda haki yok aradaşım, sen gelmişsin Akainu aldıran adam. Az evvel söyledim bir de bunu, Crocodile Amiral liginin en zayıf üyelerinden biridir şu an için. İlerleyen dönemde hikayedeki rolüne bağlı olarak orta seviye bir oyuncu olabilir. Akainu ise bu ligin zirvesindeki adam ve muhtemelen imparator ligine de giriş yapacak bir sonraki karşılaşmamızda. Akainu ile Mihawk arasındaki fark şu an için bariz. Ne bekliyorsun, Crocodile Akainu'yu alır dememi mi? Alır ama başka bir şeyi alır.
Bekle, sana bahsettiğin yorumu atacağım.Şartlı bir yorum ne olum? Croc da haki yok mu diyorsun şuan? "Haki eklese alırdı, adam ölmüştü" demişsin. Sen bence kendini kontrol ettir.
Sana bir şey demek saçma, aynen Croc da zerre kadar haki yok kanka. Sana mutluluklar bu kafada...
Aynen söylediğin şeyi bile kıvırıyorsun. Bana yazıyorsun bir de bunu...