Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1058: Yeni İmparator

Bölüm nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 251 73.8%
  • Orta

    Kullanılan: 46 13.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 12.6%

  • Kullanılan toplam oy
    340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın bütün komutanları Reverie'de harekete geçmiş. Daha ne zaman harekete geçecek. Sabo ve saz arkadaşları Kuma'yı kurtarıp üstüne savaş ilan etmiş ve ülkeleri kendine katmaya başlamış. Adama Ateş imparatoru denmiş. Bu adamın bunlar yaşanırken aranıyorum diye ücra köşelerde saklanmasını doğru bulmuyorum. Çok güçsüz bir adamsa ve sadece kafası çalışıyorsa bu dediğine hak verebilirim ama.
Unvan sahibi olup boş çıkan olmadı. Birkaç bölüme öğreniriz ne kadar güçlü olduğunu. Bekleyelim.

Dragon'un eylemleri ona "Dünyanın En Kötü Suçlusu" unvanını almıştır, ancak dünyanın en büyük güçleri tarafından aranıyor olmasına rağmen sorun yaşamadan ve yakalanmadan varlığını sürdürebilmiştir. Bireysel savaş yetenekleri bilinmemekle
 
Adamı sırf kılıç kalkanda Shanks’dan iyi diye övüp hayvan gibi ödül vermişler. Bu bir yandan da Shanks’ın diğer konulardaki ezici üstünlüğünün itirafı niteliğinde olmuş. Buggy de Marineford’da Shanks’a selam verdi diye adam zannetmişlerdi zaten. Yonkoların hepsinin hikayesi bir şekilde Shanks reisime bağlanıyor. Shanks Piece’e hoşgeldiniz.
Ezici üstünlüğü var, çünkü öyle olmuş. Ortada bir itiraf yok, kanıt da yok. Tabi ki daha üstün geldiği taraflar vardır ama ezici bir üstünlük var anlamı çıkacak bir söz yok.
 
Son düzenleme:
Bu arada mihawkın ve crocodile'ın ödülü, vegapunkın icadına yazar adam acaba ne yaptı da bunlardan daha güçlü
Bunlardan güçlü olmasına gerek yok. Güvenilir ve istikrarlı bir teknoloji, yeter güce sahipse bin kere eski korsanlara tercih edilir. Şahsen Px'lerin bir tık üstü kafi. Korsanları caydırmaksa onlar da iş görür. Schi'lerin zaten NW'nin sağlam korsanlarını caydırmak gibi bir görevi hiç olmadı.
 
Korsanfan üyelerini geçtim oda bile mihawk'ın gücünü hala göstermeden kızıl saç ile kıyaslayarak ödül veriyor bu kadar saçma birşey olabilir mi cidden :( forum da millet yürümesinden konuşmasından bakmasından güç çıkarımın da bulunuyor anladık bunlar fan da aga sen mangakasın yani hala niye birinin üstünden güç gösterisin de bulnuuyorsun kızıl saçlı imparator'dan bile daha iyi kılıç yetenekleri olan şahin göz mihawk diye bahsediyor eeee zoro da luffy'den daha üstün kılıç kullanımın da :D o zaman zoro da luffy'den güçlü olsun veya eşit olsun bu ne saçma olay kardeşim bu kadar yüksek ödül veriyorsan ya amiral indir ya yonkou ya da ne bilim tek başına 3 5 koramiral indirsin ya da amiraller yonkoular çıksın bu adam çok güçlü tehlikeli falan desin anasını satim adam gidiyor wb'ye saldırıyor meraktan arada ki farkı görmek için wb tereddüt edip bakmıyor bile valla manga iyice fangaya döndü kimin fanı çoksa o yürüyor yakın da enel karşımıza çıkar rahat olun.

 
Bölüm iyiydi sonunda ağlak sümüklü Wanolulardan kurtulduk daha çok croco mihawklı bölümler gelse yine bi adaya gidip sümüklü eziklerle seneler gecmez umarım Yamatonun gelmemeside çok güzel oldu Odenim diye bizi sinir edip Wanoluları hatırlatacakdı gene Mihawkda kimseye güvenmediği için tek geziyormuş onuda öğrenmiş olduk.
 
Crocodile'ın ödülü nedir öyle ya :(
Crocodile'ın şu an herhangi bir en kötü nesil süper çaylağından, yani mesela Bege'den, güçlü olması hiçbir mantığa oturmuyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık